Dnevni horoskop za 16.08.2016.

0

Ovan

OvanVaša nestrpljivost vam je uspjela zakomplikovati život, jer ste konačno postali i sami svjesni kako ne možete uvijek dobiti sve kad i kako želite. Čuvjate se nerazumnih, impulsivnih reakcija koje bi vam mogle dodatno pogoršati situaciju. Stanite na trenutak i razmislite šta radite prije nego što bude prekasno. Stvari pokušajte riješiti na konstruktivan način i bistrog uma.

 

Bik

BikUhvatite se ukoštac s teškoćama, rezultati će biti izvrsni. Mogao bi vas iznenaditi poziv iz inostranstva ili poslovna ponuda od osobe koju ne poznajete dobro. Neki će upisati kurs koji će im omogućiti nalaženje boljeg radnog mjesta. Ako ste neodlučni, inicijativa bližnjih podstaknuće vas na akciju. Večernji izlazak biće buran.

 

Blizanci

BlizanciVaša privlačnost i energija biće istaknuti, a pogledi drugih zadržavaće se na vama. Brakovi će ojačati. Ako patite za nekime, ta će vas osoba kontaktirati i dati vam nade. Novčana situacija je i dalje povoljna. Čak su vam dobro aspektirani i rizičniji potezi, ali to zavisi od toga hoćete li moći pravilno odrediti trenutak za preduzimanje stvari u svoje ruke.

 

Rak

RakOsjećaćete se nemoćno da izmijenite neke stvari. Možda je potrebno odložiti neki posao ili sastanak za bolje dane. Splet okolnosti biće takav da će produžiti neizvijesnost i čekanje. Izbjegnite zamjerke u radnoj sredini. Biće vam teško raspoznati i razdvojiti osjećaj strasti i mržnje. Mislićete da vam partner crpi energiju.

 

Lav

LavOdlično je vrijeme za akciju i poboljšanje životnih prilika. Bićete zadovoljni sobom i okolnostima koje vas okružuju. Partner će vam biti velika podrška u ispunjenju ambicija, zato ga nemojte povrijediti sebičnim reakcijama. Dan je pogodan za obavljanje liječničkih pretraga, posjetu stomatologu, frizeru, pedikeru i slično.

 

Djevica

DjevicaMoći ćete se pohvaliti dobrom saradnjom s partnerima i obećavajućim poznanstvima. Imaćete kontrolu nad poslovnim zbivanjima i eventualnim promjenama. Mogli biste pronaći posao u firmi koja sarađuje sa stranim partnerima. Uz partnera ćete provesti ugodne trenutke, naročito ako ga odlučite povesti u društvo svojih prijatelja.

 

Vaga

VagaPotiskivaćete osjećanja. Možda će vam nešto ili neko nedostajati da bi vaša životna sreća bila potpuna. Mogli biste se naći u okruženju koje će vas primorati da drugačije živite i promijenite navike. Partnerovo ponašanje doživjećete na pogrešan način. U međuljudskim odnosima neće vas odlikovati strpljenje, kao ni osjećaj za pravi trenutak.

 

Škorpija

ŠkorpijaBlizu ste da ispunite barem dio nekih svojih snova. Inostranstvo, putovanja, nove poslovne ponude, preseljenje ili nagrade – barem jedno od navedenog biće razlog za vašu sreću. Radno aktivni će učvrstiti poslovni status, nezaposleni bi mogli zasnovati radni odnos. Ljubavne priče samaca krenuće u priželjkivanom smjeru.

 

Strijelac

StrijelacS lakoćom ćete obavljati intelektualne zadatke i dobijati potrebne informacije. Odgođeni ili neizvijesni poslovi napokon će se pokrenuti. Poboljšaćete materijalnu situaciju, uživati u podršci vama dragih ljudi i sigurno doživjeti nešto ugodno, što će vam dati snage da se borite protiv svih nedaća.

 

Jarac

JaracSve što postignete biće posljedica ličnog truda i zalaganja. Simpatije ćete osvajati oštroumnim zapažanjima. S obzirom da ćete imati energije za dvoje, najbolje bi bilo da prionete nadoknađivanju zaostataka, jer će vam to poći za rukom sa zadivljujućom brzinom i bez mnogo napora. Nova osoba ulazi u vaš život i to posredstvom prijatelja.

 

Vodolija

VodolijaTeško ćete izražavati osjećanja pa će partneru biti nemoguće shvatiti šta proživljavate. Potrebno vam je mnogo samoće i vremena da razmislite o nekim egzistencijalnim pitanjima. Slobodni bi trebali paziti da ne nasjednu na šarm zauzete osobe ili da ne obnove vezu koja im je već i u prošlosti donijela mnogo nevolja.

 

Ribe

RibeZvijezde potenciraju vašu potrebu za isticanjem i borbu za bolji poslovni status. Iako će vas Mars tjerati na akciju i marljiv rad, rasipaćete energiju i biti brzopleti. Smetaće vam pomoć i savjeti drugih. Ako ste već neko vrijeme pod stresom, razmislite o prikladnim načinima vježbanja i aktivnostima koje će vam pomoći da ga se oslobodite.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info