Karnevalski duh stiže i u naše krajeve

0

Kompanija m:tel i „Frend Party karneval“ na najposjećenijim kupalištima i bazenima

„Frend Party karneval“ naziv je neobične akcije kompanije m:tel koja će se u periodu od 15. do 21. avgusta održati u devet gradova gdje će biti upriličena nesvakidašnja zabava za sve posjetioce. Karnevalska čarolija će se održavati uporedo sa trajanjem Olimpijskih igara, a donijeće i dašak kulture koja je karakteristična za Brazil, zemlju domaćina najvećih sportskih igara.

Akcija će osim dobre zabave poslužiti i kao prilika za bolje upoznavanje sa aktuelnim Frend ponudama u okviru koje su za sve korisnike ove mreže i u avgustu omogućene brojne pogodnosti i popusti. Tako se u sklopu ove ponude može ostvariti i do 50% popusta kupovinom dopuna u vrijednosti preko 20KM, ali i osigurati povoljnija komunikacija tokom boravka u Srbiji i Crnoj Gori lišena troškova rominga.

Frend-party-karneval_mapa-„Frend Party tim“ koji će predvoditi karneval u posebno opremljenim vozilima zaustaviće se na popularnim kupalištima i bazenima, gdje će za prisutne biti upriličena dobra zabava uz DJ-eve, jedinstvena i zabavna takmičenja na otvorenom i vrijedni pokloni za pobjednike neobičnih karnevalskih izazova. Tako će posjetioci imati priliku da se oprobaju u igrama poput šutiranja na koš, ples sa hulahopom, limbo ples (prolazak ispod letvice), igru u parovima sa zastavama i balonima, a najsrećnije očekuju i neobični pokloni.

A kad ste na plaži, naravno da želite biti on line i dijeliti zanimljive fotografije i video klipove na društvenim mrežama. Frend ovog ljeta donosi četiri odlične opcije za mobilni internet koje možete aktivirati u svakom trenutku i na svakom mjestu.

Kako je najavljeno iz kompanije m:tel, karneval će svoj put koji će započeti 15. avgusta u Banjaluci obojiti smijehom, muzikom i dobrom zabavom, a potom će se zaputiti i ka sljedećim gradovima:

  • Prijedor 16. avgusta,
  • Kozarac 16. avgusta,
  • Gradiška 17. avgusta,
  • Laktaši 17. avgusta,
  • Srbac 18. avgusta,
  • Teslić 19. avgusta,
  • Doboj 20. avgusta
  • Bijeljina 21. avgusta.

Informacije o Frend ponudi kompanije m:tel mogu se pronaći putem m:tel stranice, a detalji u vezi sa putanjom i sadržajima u sklopu “Frend Party karnevalom” će se moći pratiti putem bloga ili oficijelne Facebook stranice kompanije m:tel.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info