Dnevni horoskop za 14.08.2016.

0

Ovan

OvanUkoliko krećete na putovanje, ono će u potpunosti ispuniti vaša očekivanja. Moguć je ugodan susret s osobom koju dugo niste vidjeli, a nekada ste bili jako bliski. Nauštrb voljenih, zanemarivaćete sebe i svoje potrebe, ali vam neće biti ništa teško uraditi za njih. Radovaće vas osjećaj da ste korisni i da se drugi zbog vas osjećaju jako dobro.

 

Bik

BikBićete u centru pažnje bliskih ljudi. Znaćete kako ih podstaknuti da učine nešto dobro za sebe, ali i za vas. Težićete ispunjenju kroz prijatelje, ljubav i večernje izlaske. Ipak, duboko u sebi bićete svjesni da najviše uživate kad ste sami i kada se u svom domu možete nesmetano opuštati s knjigom u ruci ili ispred televizijskog ekrana.

 

Blizanci

BlizanciOdnosi s bližnjima biće pod uticajem vaših previranja i promjena raspoloženja. Bićete tvrdoglavi i zahtjevni, što vam neće biti od velike pomoći prilikom emocionalnih kontakata. Ne obazirite se na bezazlena ogovaranja koja će dominirati vašim komšilukom. Neki sa zavišću posmatraju vaše životne uspjehe.

 

Rak

RakVodite više računa o zdravlju. Ukoliko nemate dovoljno energije za kućne obaveze, odustanite od njih – možete ih obaviti i sutra. Posvetite se nečemu što vas opušta, možda čitanju ili razgovoru s najboljim prijateljem. Požali li vam se partner da ima poslovnih problema, saslušajte ga. Oraspoložiće ga činjenica da ga najbolje razumijete.

 

Lav

LavU stanju ste okrenuti situacije u svoju korist, ali čuvajte se pretjerivanja. Potrebni su vam i trenuci odmora. Osjećate li simptome zaljubljenosti, ne oklijevajte učiniti ono što želite ili smatrate ispravnim. Entuzijazam vam pomaže da pokrenete zbivanja u željenom pravcu. Neko bi vam mogao vratiti novčani dug ili učiniti uslugu.

 

Djevica

DjevicaNe zatvarajte oči pred ljubavnim problemima. Razgovarajte s partnerom o onome što vas muči – vidjećete da će brzo doći do poboljšanja. Nemojte stalno rješavati tuđe probleme – vrijeme je da se više pozabavite svojim brigama. Bićete osjetljiviji i izbjegavati netaktične pojedince ili one koje vode isprazne razgovore.

 

Vaga

VagaPred vama je dan ispunjen mnogobrojnim obavezama. Neko će od vas tražiti uslugu, a zauzvrat ćete biti pozvani na kafu pa će se ugodan razgovor prilično odužiti. Uspješno ćete izaći na kraj sa svim izazovima. Samce će razveseliti nečija SMS poruka i uliti nadu u nešto više.

 

Škorpija

ŠkorpijaUnutrašnja snaga i smirenost omogućiće vam da se dobro osjećate. Bez teškoća, uspijevaćete u onome što ste naumili. Osjećaj ljubavne tjeskobe polako vas napušta, a vi vodite računa o tome da svojim ponašanjem ne spriječite promjene. Imaćete dovoljno slobodnog vremena da ga iskoristite za nježnosti s partnerom.

 

Strijelac

StrijelacMjesec u znaku čini vas šarmantnima i ljubaznima pa ćete se požrtvovano predati potrebama najbližih. Porodični život i događanja u domu zasjeniće ostala područja. Partnera ćete obasipati posebnom pažnjom pa će u vašoj blizini brže zaboraviti na probleme. Posvetite više pažnje mališanima i starijima.

 

Jarac

JaracSpremni ste popustiti kontrolu u ime zabave i dobrih osjećaja. To ne znači kako možete slobodno odšetati od svojih obaveza. Trenutno je vaš autoritet vrlo jak, ali nemojte zapostavljati ljude ispod sebe. Dozvolite drugima da vam kažu sve što misle pa ćete i sami vidjeti pozitivne promjene koje vas očekuju.

 

Vodolija

VodolijaNova ljubavna priča mogla bi se izroditi iz prijateljstva. Možda će simpatija iza sebe imati burnu prošlost, što će neko jedva dočekati da vam spočita. Nemojte dopustiti da vas to obeshrabri ili da negativno utiče na vaš emotivni zanos. Nove poslovne okolnosti otkriće vaše skrivene talente.

 

Ribe

RibeBićete odgovorni i brižni prema okolini. Moraćete voditi računa o više poslova, stvari ili ljudi. Možda će partner biti zauzet pa ćete se prihvatiti svakodnevnih kućanskih poslova. Roditelji ili djeca zahtijevaće povećanu pažnju i brigu, a prijatelji se oslanjati na vašu pomoć pa ćete veče dočekati prilično umorni.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info