Dnevni horoskop za 10.08.2016.

0

Ovan

OvanVaše želje danas rastu te bi vam se jedna mogla posebno namenuti. Osjećate kako nećete moći zadovoljiti tu svoju potrebu, ali zbog toga vam je želja samo jača. Što više budete pritiskali i trudili se postignuti željeno, samo će vam biti sve teže. Umjesto toga opustite se i u živajte u danu koji vam otvara nove mogućnosti.

 

Bik

BikNeslaganje koje se stvorilo između vas i vašeg partnera danas bi se samo moglo pojačati ako vaš partner ne bude fleksibilan kao vi. Srećom, imate snage da promijenite dinamiku situacije. Umjesto što pokušavate uvjeriti ljude oko sebe kako je vaš plan odličan, nađite se s njima na pola puta. Mogli biste se ugodno iznenaditi njihovim odgovorom na vaš postupak. Kad vi pokažete spremnost za kompromise, ostali će dati sve od sebe kako biste našli zajedničke interese.

 

Blizanci

BlizanciDanas vam neće biti baš najlakši dan u godini ako dopustite da vaše maštarije nadvladaju racionalne misli. Činiće vam se kao da gubite bitku kontrole nad samima sobom, ali ovaj poprilično frustirajući dan mogli biste popraviti ako priznate sami sebi kako niste držali konce ni onda kad ste mislili kako je sve u vašim rukama. Razmislite o skrivenoj poruci koja se nalazi iza riječi koje su izgovorene, kako biste otkrili nove smjerove za budućnost.

 

Rak

RakOčekujete pozitivan odgovor za nastavak poslovne saradnje. Međutim, novi događaji se komplikuju mimo vaše volje. Potrebno je da tačno procijenite do koje mjere ste spremni da ispunite nečije zahtjeve. Prati vas pomalo loš ljubavni dijalog. Potrudite se da smirite voljenu osobu, a ne da je dodatno nervirate.

 

Lav

LavOčekuju vas različite obaveze, potrebno je da se pravilno organizujete u susretu sa saradnicima. Na vrijeme zatražite nečiju podršku ili posredovanje. Pokazaće se da je svaki vid poslovne preventive od dragocjene pomoći. Partner djeluje sumnjičavo i to se odražava na vaše neraspoloženje. Manje vremena provodite pred TV ekranom.

 

Djevica

DjevicaIzbjegavajte različite izazove ili poslovni rizik. Brzopletost i impulsivno ponašanje u susretu sa saradnicima mogu da prouzrokuju dodatne komplikacije. Realno procijenite svoje mogućnosti prije nego što donesete novu odluku. Nema razloga da ignorišete nečije nezadovoljstvo. Provjerite krvnu sliku.

 

Vaga

VagaUvijek postoji lakši ili teži put do uspjeha, pažljivo analizirajte različite izazove i mogućnosti koje postoje na poslovnoj sceni. Novi uspjeh treba dodatno da vas motiviše na stvaralaštvo i aktivnu ulogu u različitim pravcima. Planirajte izlazak ili emotivni susret, prijaće vam društvo bliske osobe. Mogući problemi sa bubrezima.

 

Škorpija

ŠkorpijaStalo vam je do toga da budete u toku glavnih događaja, ali imate utisak da vam promiču nove informacije koje imaju važno značenje. Ipak, u odlučujućem trenutku spremni ste na rizik koji procjenjujete kao novi poslovni izazov. Nema razloga za velika emotivna očekivanja. Preopterećeni ste preko svake granice.

 

Strijelac

StrijelacSvoje poslovne planove ne možete da ostvarite bez nečijeg posredovanja, potrebno vam je zeleno svjetlo ili saradnička podrška. Ukoliko ste dovoljno razumni, prihvatite korisnu sugestiju i ugledajte se na jednu uspješnu osobu. Nema potrebe da se sukobljavate sa bliskom osobom oko nekih sitnica.

 

Jarac

JaracIzbjegavajte sporedne obaveze koje vas nepotrebno zamaraju. Usmjerite svoju pažnju na prioritetna pitanja, a ostalo prepustite bliskim saradnicima. Uvijek postoje iskusni saradnici koji nude korisna rješenja. U susretu sa voljenom osobom postavljate uslove koji nailaze na nerazumijevanje ili na negativan ton.

 

Vodolija

VodolijaSuočavate se s novim i napornim obavezama, važno je da utičete na nečije mišljenje kako biste ubrzali zajedničku akciju. Odlaganjem svojih obaveza ne možete dobiti nikakvu korist, pokrenite inicijativu. Očekuje vas prijatno iznenađenje u susretu sa bliskom osobom. Veče provedite uz laganu muziku ili opuštajući film.

 

Ribe

RibeUkoliko ste zainteresovani za nove poslovne izazove, potrebna vam je dobra procjena. Upotrebite moć sugestije kada pregovarate sa poslovnim partnerima. Postoje situacije koje zahtijevaju veliki mentalni napor i prilagođavanje. Osmislite dobar plan i originalan nastup koji treba da zadovolji blisku osobu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info