Open To Go – nova m:tel usluga koju ćete voljeti

0

Pratite svoje omiljene TV sadržaje čak i kada ste van kuće – u autobusu, čekaonici ili u prirodi, kao i u vikendici bez televizora.

Kompanija m:tel vam nudi još jednu modernu uslugu koju ćete sigurno sa zadovoljstvom koristiti. Radi se o usluzi Open To Go – ‘televiziji za ponijeti’ ili multiscreen uslugu. Uz ovu uslugu možete gledati TV program, pored klasičnog TV ekrana u kući, i na još jednom uređaju koji sami izaberete – na svom tabletu ili računaru ili mobilnom telefonu.

Konkretno, ova usluga će vam omogućiti da u svakom trenutku, uz Open IPTV, imate još jedan uređaj sa pristupom TV programima, a koji možete ponijeti sa sobom i van kuće, bilo gdje i bilo kada, a potrebno je samo da se vaš uređaj nalazi u m:tel mreži.

Za početak uvođenja ove usluge, m:tel svojim korisnicima poklanja korišćenje ove usluge potpuno besplatno do kraja godine, ukoliko ju aktivirate do 31. oktobra tekuće godine, bez obzira na to da li ste novi ili postojeći Open IPTV korisnik bilo kojeg paketa, osim start-a. Pored toga, ova kompanija vam nudi i 10 % popusta na cijenu mjesečne pretplate u trajanju od šest mjeseci, ukoliko postanete korisnik Open Extra paketa do kraja avgusta 2016.

Kako bi vam korišćenje ove usluge bilo još zabavnije, u paketu ponuda uz Open To Go se izdvaja i odlični tablet Alcatel Pixi 8 WiFi, koji možete nabaviti po cijeni od samo 1 KM (sa PDV-om) uz Open Trio Extra.

Ako ste se odlučili postati korisnik ove moderne usluge, a ujedno ste i korisnik m:tel mobilne mreže, nećete plaćati dodatno saobraćaj za gledanje Open To Go sadržaja, niti će se on oduzimati od vašeg internet bonusa.

U listi dostupnih Open To GO TV kanala možete pronaći  omiljene domaće, a i strane programe za baš svaku priliku, a možete ih gledati na Android ili iOS uređajima ili na računaru/laptopu sa instaliranim Mozilla Firefox, Internet Explorer ili Safari internet čitačem.

Ponesite svoju televiziju sa sobom i svakako ne propustite Open ponudu mjeseca – popust na pretplatu ili tablet za marku!

Ponuda uređaja vrijedi do isteka zaliha.

Za više informacija pozovite korisnički servis 0800 50 005.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info