Ne propustite nove serije i filmove u ponudi Open IPTV-ja

0

Od 11. avgusta, četvrtkom u 22:00 časova, televizijski kanal FOX life donosi premijeru prve sezone kriminalističke serije “Ulov”.

Uloge: Mirei Inos glumi Alis Von, Piter Krauze  Bendžamina Džonsa, Alimi Balard igra Redžinalda Lenoksa III, Džej Hejden glumi Denija Juna…

Alis Von je vrhunska privatna detektivka iz Los Anđelesa i žena s kojom nema šale. Od temelja je izgradila detektivsku agenciju Anderson/Von sa svojom najboljom prijateljicom i poslovnom partnerkom Valeri Anderson. One istražuju neke od najsloženijih slučajeva na svijetu, a pomaže im njihov elitni tim istražitelja: Deni Jun, nestašni i bezočni detektiv koji se ne plaši da prekrši zakon ako je to neophodno za rješavanje slučaja, i njihova nova koleginica Sofi Novak, savjetnica i genijalna hakerka.Alis je veoma sposobna, ali kad joj njen vjerenik Bendžamin Džons na prevaru uzme milione i nestane, ona iznenada postane žrtva koja ima misiju da se osveti i ništa je neće spriječiti da ulovi svog čovjeka.

 

“Kometa”, romantična komedija, biće emitovana na TV HBO 3, a na programu je  8.8.2016. u 19:25 časova

Kad slučajan susret spoji ciničnog Dela (Džastin Long) i oštroumnu Kimberli (Emi Rosum), sve je spremno za burnu ljubavnu aferu koja će cvjetati i venuti narednih šest nezaboravnih godina. Džastin Long i Emi Rosum su nesrećni ljubavnici čija veza cvjeta i razvija se tokom šest godina u ovoj tajanstvenoj i blistavoj romansi. Dok film krstari naprijed i nazad kroz vrijeme – od meteorske kiše u Los Anđelesu, preko susreta u pariskoj hotelskoj sobi, do sudbonosnog telefonskog poziva – pred sobom stvaramo nezaboravan portret njihovog odnosa. Raskošno snimana i prepuna nevjerovatne hemije između glavnih likova, „Kometa“ predstavlja jednistvenu kosmičku ljubavnu priču.

Fenomenalno dramsko ostvarenje „45 godina“, možete pogledatu 9.avgusta 2016. na TV CINEMAX u 20:00 časova

Penzionisani bračni bar Džef i Kejt Merser provode dane u miru i spokoju na svom imanju u blizini seoceta Norfok. Jednoga dana stiže pismo za Džefa u kome ga obavještavaju da je u švajcarskim Alpima pronađeno savršeno očuvano tijelo njegove nekadašnje djevojke Katje, sa kojom je prije gotovo pedeset godina ranije bio na planinarenju. Nakon takvih vijesti između Džefa i Kejt počinje da izbija skrivena napetost. Iako ga pogađaju ženina osjećanja, Džef ne može da se ne vrati u prošlost, dok Kejt počinje da izjeda osećaj ljubomore i neizvjesnosti. Naizgled staložena dok planira proslavu 45. godišnjice braka, Kejt počinje da razmišlja o raznim „šta bi bilo, kad bi bilo“ situacijama u njenom životu i shvata da je možda upravo ona donijela pogrešnu odluku prije mnogo godina. Film reditelja Endrua Heja, „45 godina“, dobio je nagradu za najboljeg glumca i glumicu na Berlinskom filmskom festivalu 2015. godine.

 

Ekskluzivna  PREMIJERA na 24KITCHEN “ Put oko svijeta sa Manuom Fildelom” :Od 11. avgusta, četvrtkom u 13:00 časova

МanuFildel gaji strast prema mnogim stvarima u svom životu: svojoj porodici, domu u Australiji, francuskom porijeklu, a hrana je ono što mu je neprestano na umu.Manu je mnogo godina sanjao o putovanju rutom Žila Verna iz „Puta oko svijeta za 80 dana“ i hrani koja bi bila korišćena tokom te avanture. Tokom ručka sa agentom koji „dugo pati“ jer ga je godinama slušao kako priča o svom snu, pala je opklada da Manu nikako ne bi mogao da proputuje sve zemlje iz čuvenog romana Žila Verna sa 20.000 dolara (australijskih). Može da pere sudove, priprema jela, čak i da svira na ulici da bi zaradio novac, ali NE SMIJE da prihvati besplatno putovanje ili donaciju.Izazov je započeo. Putovanje počinje u Doveru.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite Open stranicu

Pripremio: Predrag Laketa

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info