Kupaći kostim: Najbolji modeli za žene sa većim grudima

0

Imate velike grudi? Onda sigurno znate da kupovina odgovarajućeg kupaćeg kostima može biti prilično izazovna. Sigurno ne želite da dođe do malih “incidenata” (da vam grudi “pobjegnu” iz kostima) ili da izgledate neukusno (da grudi “kipte” na sve strane). Kako bi se to izbjeglo, prije svega, birajte one modele koji nude najbolju “podršku” vašim grudima. Sljedeći su kao stvoreni za vas.

 

Zgodna i moderna

Geo print vizuelno podiže grudi, a sportski stil vam pomaže da se osjećate bezbijedno dok hodate, plivate, trčite ili igrate odbojku na pijesku – dakle, sve će biti tamo gdje i treba da bude.

 

Optička varka

Ovaj kupaći kostim A-kroja omogućuje zabavnom printu (a ne vašim grudima) da bude u centru pažnje. Zabavni dezen, takođe, pomaže da se stvori iluzija figure pješčanog sata.

 

Sportski i udobno

Dizajniran kao sportski brushalter, gornji dio odlična je podrška grudima te predstavlja savršen izbor ukoliko ste aktivni na plaži.

 

Korpice i visoki struk

Oblikovane korpice nude odličnu podršku vašim grudima, a donji dio, sa visokim strukom i tamnim “panelima” sa strana, pomaže vam da stvorite veoma laskavu figuru.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info