Avgust je ponovo “Мјеsec prijateljstva”

0

U “Mjesecu prijateljstva”, mjesecu kada se podsjećamo koliko je prijateljstvo važno, kompanija m:tel ponovo nagrađuje radost, bliskost, ljubav, sreću, podršku i sve ono što prijateljstvo znači.  Vrijeme je da ispunimo zajedno virtuelne zidove grafitima prijateljstva!

Već treću godinu za redom, kompanija m:tel realizuje kampanju pod nazivom “Мјеsec prijateljstva” čiji je neposredni povod bio Međunarodni dan prijateljstva koji se obilježava 30. jula. Svjesni značaja prijateljstva među ljudima, a u skladu sa korporativnim sloganom, m:tel je odlučio da ponovo cijeli mjesec avgust posveti upravo slavljenju prijateljstva.

I ovoga puta ćete biti u mogućnosti da, uz pomoć kompanije m:tel, ispunite najveću želju svom najboljem prijatelju. Na blogu kompanije, nalazi se aplikacija Ispuni želju prijatelju, putem koje do 31. avgusta, možete prijaviti želju, za koju ste sigurni da će vašem prijatelju, prijateljici ili možda prijateljima, uljepšati život. Po završetku “Mjeseca prijateljstva”, biće odabrane tri želje koje će kompanija m:tel ispuniti – i to najhumanija, najoriginalnija i najemotivnija želja.

“Mjesec prijateljstva” biće obilježen i u svim m:tel poslovnicama širom BiH. Sada imate razlog više da posjetite m:tel poslovnice i fotografišite se u kutku za fotografisanje u zajedničkoj majici prijateljstva, te da dobijete simbolične poklone u duhu “Mjeseca prijateljstva”.

Ovogodišnja novost je i foto-takmičenje na Instagramu, u kojem će korisnici popularne društvene mreže imati priliku da postavljaju fotografije na temu prijateljstva. Na instagram možete postaviti fotografije iz m:tel poslovnica, ali i druge fotografije na temu prijateljstva. Sve što je potrebno je da do 31. avgusta postavite fotografiju na Instagram, uz hashtagove #mjesecprijateljstva i #mtelbh, te ne zaboravite zapratiti i tagovati Instagram profil kompanije m:tel  – @mtelbh. Da biste učestvovali potrebno je da imate lični profil na Instagramu koji je otvoren za javno pregledanje, da ste ljubitelj fotografisanja i ove društvene mreže, a u obzir će biti uzete samo autorske fotografije. Autor ili autorka najbolje fotografije dobiće tablet Alcatel 8070 Pixi 8, a biće dodijeljene i još dvije utješne, ali zanimljive nagrade.

Za više informacija posjetite m:tel stranicu ili m:tel blog

Imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info