Telefon kao modni dodatak

0

Kada izlazite iz kuće sigurni smo da uskladite odjeću i modne dodatke: cipele, kaiš, torbu, nakit, naočale… ili namjerno ne uskladite, želeći da se iskažete svoj lični ili modni stav. Ali šta je sa vašim mobilnim telefonom? Da li pazite da je i on usklađen sa vašim modnim stilom?

Činjenica je da su telefoni danas isto toliko modni dodatak kao i lični tehnološki centar koji nosite sa sobom gdje god da ste krenuli. Sve je više onih koji prate modne trendove i žele da se istaknu i budu drugačiji, te im je jednako važno da njihov telefon šalje istu poruku.

Na tržištu se nalazi mnoštvo pametnih telefona, različitih performansi dizajna i materijala od kojih su načinjeni.

Ako ste jedan od onih koji prate modno-tehnološke trendove, evo nekoliko prijedloga koji telefon odabrati.

Samsung Galaxy S7 i Galaxy S7 edge modeli imaju elegantan dizajn i dolaze u nekoliko predivnih verzija. Odlučite da li više volite zakrivljeni ili obični ekran, te da li vam bolje pristaje crna, zlatna ili bijela boja i time potvrdite vaš besprijekoran modni stil.

Huawei P9, vodeći model ove kompanije je najnoviji predstavnik P serije, koji je svojim performansama, ali i dizajnom dostojan nasljednik svojih prethodnika jer su od njih preuzete osnovne elegantne linije i dokazana funkcionalna rješenja koja su dodatno unaprijeđena i usavršena. Izaberite između bijele ili metalik sive i uklopite ga uz sve vaše modne kombinacije.

iPhone 6s i 6s Plus unijeli su mnoge inovacije kada je riječ o tehnologiji mobilnih telefona, a prepoznatljiv i elegantan iPhone dizajn prati i ova dva nevjerovatna modela. Srebrnom, zlatnom i svemirski sivom sada se pridružio i iPhone 6s u boji ružičastog zlata – estete i ljubitelji moderne tehnologije će to sigurno znati cijeniti.

Da li je potrebno napomenuti da svi ovi modeli imaju izuzetne performanse, brze procesore i nevjerovatne kamere kakve nismo ni sanjali da će jednog dana biti sastavni dio mobilnog telefona?

Dobra vijest je da  modele iz ponude kompanije m:tel moguće kupiti na 24 mjesečne rate. Potražite neke od ovih modela i više detalja o njihovim cijenama i karakteristikama na zvaničnoj m:tel stranici ili pozovite 066 10 10 10.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info