Novi ekskluzivni naslovi u ponudi Open IPTV-ja

0

Krimi-dramu “Ubica veselog lica”, na kanalu HBO, možete pogledati u udarnom terminu 15.7.2016. u 20.00 časova.

„Ubica veselog lica“ je inspirisan stvarnim događajima i prati potjeru i hvatanje serijskog ubice Kita Hantera Džespersona. Nakon neuspjelog braka, perspektivni policajac Džesperson postaje kamiondžija i poslije svađe davi svoju prvu žrtvu. Sutradan se vraća na ulicu i narednih pet godina krstari zemljom i ubija najmanje osam žena.

Nakon lažnog priznanja neke žene da su ona i njen momak odgovorni za jedno od njegovih ubistava, Džesperson se podsmjeva vlastima šaljući mnogo uznemirujućih pisama novinskim urednicima, pa čak i švrljajući priznanja na odmaralištima pored auto-puta, govoreći da voli da ubija svoj žrtve. Pošto je svoje morbidne poruke potpisivao smajlijem, dobio je čuveni nadimak “Ubica veselog lica” i zauvijek ostavio zastrašujući trag…

“Gospođa Haris” je čuveno holivudsko filmsko ostvarenje, a TV CINEMAX  ga prikazuje  u subotu, 16.7. u 20.00 časova.

Ljubav je patnja. Niko to nije znao bolje od direktorke pripremne škole i dugogodišnje ljubavnice proslavljenog “Skersdejlskog doktora za dijete” Hermana “Haja” Tarnovera, koja je okončala burnu četrnaestogodišnju vezu ubistvom čuvenog ljekara, zločinom koji je pokrenuo bizarno suđenje gospođi Haris. Anet Bening, nominovana za Oskara, glumi sa dobitnikom Oskara Benom Kingsijem u ovoj tragičnoj, hirovitoj i nevjerovatnoj priči o Džin Haris, direktorki pripremne škole, koja je početkom osadesetih završila na naslovnim stranama nakon što je ubila svog slavnog ljubavnika u predgrađu Njujorka. Prefinjena i obrazovana, gospođa Haris nije djelovala kao vjerovatni počinilac ubistva, ali nakon petnaest godina tolerisanja Tarnoverovih nevjerstava i sve veće zavisnosti od lijekova, od kojih joj je neke prepisao Tarnover, njena ljubav se pretvorila u nešto mnogo mračnije. Da li je bila kriva za ubistvo sa predumišljajem, kako je to tvrdilo tužilaštvo, ili je slučajno ubila Tarnovera dok je pokušavala da izvrši samoubistvo kako se ona klela?

Ekskluzivno, od 18. jula, ponedjeljkom u 20.55 časova na National Geographic kanalu možete pogledati premijeru četvrte sezone serije “Jukonsko zlato”.

Cijena zlata je na istorijskom maksimumu, a kada vrijednost zlata skače, isto se dešava sa zlatnom groznicom. U četvrtoj sezoni Jukonskog zlata prisustvovaćemo još jednoj trci… Optimistični i uporni kopači u kanadskom Jukonu prevrnuće i posljednji kamen u potrazi za zlatom.

Kanal HBO preporučuje kultni film “Svita”, koji je na programu  20.7. 2016. u 20.00 časova

„Svita“, dugo očekivana filmska verzija nagrađivane hit serije kanala HBO, ponovo spaja originalnu postavu koju predvode Kevin Konoli, Adrijan Grenijer, Kevin Dilon, Džeri Ferara i Džeremi Piven. Filmska zvijezda Vinsent Čejs je ponovo sa svojom gradskom svitom – Erikom, Kornjačom i Džonijem – i ponovo sarađuje sa Arijem Goldom. Iako su s vremenom promjenili ambicije, veza među njima ostaje snažna dok krstare nemilosrdnim i hirovitim svijetom Holivuda.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite ovu stranicu

© 2010 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO® and related channels and services are the property of Home Box Office, Inc

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info