Kako da osvojite luksuzni kofer i u njega spakujete što više

0

Vrijeme godišnjih odmora je stiglo i ovih dana je kvalitetan kofer najtraženiji predmet. Srećom, postoji način da do luksuznog kofera dođete besplatno, uz malo kreativnosti.

Na Facebook stranici UniCredit Bank Banja Luka u toku je nagradna igra „Moja kart(ic)a za putovanje“. U sklopu nje će do 2. avgusta 2016. godine svake sedmice jedna osoba biti nagrađena upravo ovakvim primjerkom prtljaga, a za učešće je potrebno ispuniti tri jednostavna koraka.

  • Posjetite Facebook stranicu UniCredit Bank Banja Luka i pronađite aplikaciju „Moja kart(ic)a za putovanje.
  • Fotografišite predmet ili osobu bez koje ne biste mogli da zamislite svoje putovanje i svoj izbor obrazložite na što kreativniji način.
  • Upišite svoje podatke, dodajte fotografiju i obrazloženje i pošaljite prijavu.

Svakog ponedjeljka biće odabran po jedan najkreativniji odgovor, a njegov autor će biti nagrađen luksuznim koferom. Ukoliko osvojite jednu od ovih korisnih nagrada, postoji nekoliko jednostavnih trikova da ih iskoristite na najbolji način te spakujete što više odjeće.

  • Iznesite svu odjeću koju planirate da ponesete na put. Potom, polovinu odmah vratite, jer vam sigurno neće trebati. Budite racionalni i ne nosite previše sa sobom.
  • Birajte vunu, pamuk i druge materijale koji su otporni na gužvanje.
  • Urolajte mekanu odjeću, poput donjeg veša i majica, a odjeću od krutih materijala složite.
  • Prvo spakujte urolanu odjeću, potom veće komade složene odjeće, poput hlača i dugih sukanja, a na kraju manje složene komade, kao što su košulje i kratke suknje.

Ako još niste odlučili gdje ćete na putovanje, nagradna igra „Moja kart(ic)a za putovanje“ nudi i mogućnost osvajanja krstarenja Mediteranom za dvije osobe, uz po 500 KM na poklon-kartici. Ove nagrade mogu da osvoje postojeći korisnici debitne MasterCard kartice UniCredit Bank Banja Luka, kao i oni koji podnesu zahtjev za izdavanje ove kartice, a više informacija se nalazi na zvaničnoj stranici banke.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info