Dnevni horoskop za 30.06.2016.

0

Ovan

OvanMogli biste se pretjerano brinuti oko problema koji zpravo i nije toliko bitan. Ako ne budete pazili na tuđe emocije, mogli biste povrijediti neku blisku osobu. Vaša planeta Mars daje vam vjetar u leđa kako biste svojim postupcima umanjili moguće posljedice ili svađe. Miran dan u okruženju toplog doma donijeće vam dodatnu energiju za napore koji slijede.

 

Bik

BikMoglo bi potrajati dok ne pronađete svoj ritam za današnji dan. Mogli biste započeti užurbano pa u toj žurbi preskočiti nešto na što ćete se kasnije morati vratiti. Priznajte kad pogriješite i ispravite što ste zabrljali. Tvrdoglavost će vas samo dovesti u neprilike koje bi vam mogle upropastiti ostatak sedmice.

 

Blizanci

BlizanciRatnički nastrojeni Mars izaziva vašeg vladara Merkura te biste mogli biti poprilično napeti danas. Vaše riječi, iako izgovorene u dobroj namjeri, mogle bi drugima zvučati kao mlaćenje prazne slame. Nemojte dozvoliti da vam se dan pokvari zbog dokazivanja prava oko stvari koje nisu bitne ni vama niti vašem sagovorniku.

 

Rak

RakTeško vam je promijeniti svoje ponašanje iako ste svjesni da bi vam to bilo najbolje. Kao da vam spoznaja istine nije dovoljna. Sve vidite i razumijete posljedice svojih djela, ali ne možete sebi pomoći. Preuzmite kontrolu u svoje ruke i upravljajte svojim djelima i riječima kako biste postigli svoj cilj.

 

Lav

LavVjerujete da danas imate posebnu misiju i ne dozvoljavate nikome da vam stane na put. Najveća prepreka ostvarenju mogli biste biti upravo vi sami sumnjajući u prije donesene odluke. Nema ništa lošeg u preispitivanju samog sebe, ali pretjerana sumnja nepotrebno vam uzima energiju. Možda nećete moći kontrolisati svoj strah u potpunosti, ali mu nećete dozvoliti ni da vas parališe.

 

Djevica

DjevicaIako ćete se pokušavati držati rasporeda koji ste osmislili za danas, nećete ga moći obaviti prema svom planu. Činiće vam se kao da se sve urotilo protiv vas. Budete li insistirali na svom načinu samo ćete zapasti u loše raspoloženje. Budete li se još iskalili na nekom dragom samo ćete pogoršati situaciju. Ostanite fleksibilni koliko god je to moguće.

 

Vaga

VagaDanas biste se mogli odupirati ideji svog partnera čak i ako mislite da mu zapravo dajete podršku. Problem je što vam glava i razum ne rade na istoj frekvenciji danas pa vam je teže sagledati kako vaše ponašanje utiče na druge. Ako vam neko to i spomene, mogli biste se uvrijediti, jer će vam se činiti kako ste u pravu. Opustite se i stvari će se same popraviti.

 

Škorpija

ŠkorpijaDanašnje misli su vam toliko glasne da vam se čini kako ih i drugi mogu čuti. Komunikativni Merkur je u napetom odnosu s nasilnim Marsom te vas podstiče na izricanje svega što vam je na umu, bez obzira na posljedice. Ostanite pozitivni u svojim izjavama pa ćete izbjeći nepotrebne sukobe.

 

Strijelac

StrijelacImate jasnu ideju šta i kako danas, ali jedna pogrešna informacija mogla bi vas odvesti u sasvim drugom smjeru. Vjerujte svojoj inticiji kako biste izbjegli loše odluke. Opustite se i uživajte u danu prilagođavajući se novonastalim situacijama. Možda nećete moći opravdati svoj način rada, ali svakako će vam donijeti uspjeh danas.

 

Jarac

JaracOdličan ste govornik u bilo kakvim debatama, ali danas razmislite šta ćete dobiti pobjedom. Ako zauzmete stav protiv svoje porodice ili prijatelja, mogli biste otpustiti snažne emocije iz sebe. Vi ste jedini koji možete odlučiti vrijedi li sve takvog stava. Nema tu pravog ili pogrešnog izbora, sve dok unaprijed razmislite o posljedicama.

 

Vodolija

VodolijaDanas biste se mogli osjetiti nesigurno u vezi partnera ili bliskog prijatelja. Riješite se lošeg osjećaja kroz meditaciju ili molitvu, ples ili šetnjom u prirodi. Nije važno koju metodu izaberete samo da se uspijete povezati s višim instancama ili unutrašnjim “ja”. Najbolje bi bilo danas odbiti pozive za druženje i posvetiti se sebi.

 

Ribe

RibeDanas bi vas mogla mučiti situacija s finansijama, ali što budete više o tome razmišljali biće vam samo gore. Rješavanje ove situacije ostavite za neki drugi dan i posvetite se sebi i dragim osobama. Eventualno postavite prioritete u trošenju pa izaberite zajednički ručak koji ćete skupa spremiti umjesto obroka u restoranu ili naručivanja hrane.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info