Dnevni horoskop za 29.06.2016.

0

Ovan

OvanDanas lebdite na jakoj dozi adrenalina i uživate u tome. Bili biste i srećniji kad biste držali sve konce u rukama, ali to onda umanjuje adrenalin. Imate kontrolu nad sitnicama, ali one bitne stvari su izvan vašeg dohvata. Umjesto naprezanja da ih dohvatite. bavite se stvarima na koje imate uticaj pa će i doseg postati veći. Večeras biste mogli biti zvijezda večeri pa izađite van s društvom. Neko bi vam mogao zapeti za oko, a i vi njemu.

 

Bik

BikDanas nemate vremena za odmor, ali bićete izuzetno produktivni ako se odreknete dana u pidžami. Ako se pokrenete od jutra, imaćete više energije nego što mislite pa ćete obaviti sve kućanske poslove bez problema i jako brzo. Nemojte očekivati zahvalnost ukućana za obavljen posao već uživajte u svom radu na svoju ruku. Dakle, na jutarnju ljenost odgovorite spremanjem pidžame čim otvorite oči.

 

Blizanci

BlizanciOvo bi vam mogao biti vrlo zabavan dan, ako prihvatite dva savjeta. Prvo: nemojte se bojati učiniti nešto sasvim novo i drugačije. To je veliki korak izvan vaših uobičajenih ograničenja. Drugo: nemojte sve shvatati previše ozbiljno. Iako se dobro osjećate, mogli biste zapasti u samoprocjenjivanje oko toga koliko ste učinkoviti. Usporite malo i uživajte u svemu što vam dan donosi.

 

Rak

RakVaša otpornost prema teškoćama biće umanjena pa će vas nervirati kolege ili pomanjkanje organizacije u radnoj sredini. Mogli biste se zamjeriti šefu. Ako ste u vezi, čuvajte se prevelikih očekivanja – dopustite da se odnos spontano razvija. Popodne biste mogli osjetiti izraženiji pad energije pa će vam goditi raniji odlazak na spavanje.

 

Lav

LavMogli biste imati velike planove za sljedećih nekoliko dana. Energični Mars vam daje odlučnost kako biste realizovali svoje luckaste ideje. Ako šaljete poruku partneru upamtite da i jedna ruža šalje jednaku poruku kao i dvadeset. Nemojte misliti da ekstravagancija donosi bolji učinak. Čak i porukica s lijepom misli donijeće vam osmijeh u vezu.

 

Djevica

DjevicaMislite kako ste sve isplanirali unaprijed, ali današnji dan će vam donijeti iznenadne obrate koje niste očekivali. Nemojte dozvoliti da vas to smete u vašim planovima. Prilagodite se nastalim situacijama i uživaćete jednako kao da je sve i išlo prema planu. Život ponekad sam stvara najbolje mogućnosti. Opustite se.

 

Vaga

VagaTeško ćete trpiti glasine i nepravdu pa će neko napokon čuti šta mislite o njemu. Ne žurite sa zaključcima i budite ljubazni prema strankama i saradnicima! Dan posvetite zdravlju, posebno ako vas već neko vrijeme prate tegobe. Povedite više računa o ishrani tako što ćete se odreći namirnica koje štete vašoj probavi.

 

Škorpija

ŠkorpijaVaš nedostatak strpljenja danas nadoknađujete iznimnom energijom koja vas tjera na dovršavanje svih započetih poslova. Budite spremni poduprijeti svoje riječi djelima i sve će biti u redu. Današnji optimizam donosi vam dobre odnose u vezi, kao i hrabrost za rizikovanje s novim stvarima koje se do sada niste usudili predložiti partneru. Samo naprijed!

 

Strijelac

StrijelacNemirni ste od uzbuđenja iako se na prvi pogled na vama to i ne vidi. Sunce i Merkur ukazuju da se ispod površine kriju puno veće stvari. Uprkos tome vaš duh je na visokom nivou, osjećate se optimistično i srećno. To vam donosi zadovoljstvo u vezi pa slobodno uhvatite partnera za ruku i otplešite ples na kiši.

 

Jarac

JaracDanas ste opušteni i ne da vam se raspravljati ni oko čega. Uživate u pomisli kako ste odradili sve što ste trebali i sad ste na zasluženom odmoru. Imate i pravo na to. Pozovite društvo na večernji izlazak bez opterećenja teškom šminkom i visokim štiklama, a ideja za zabavu neće vam nedostajati. Dobar provod!

 

Vodolija

VodolijaIsplanirali ste dan, ali neko bi vam mogao uletiti s nečim potpuno drugačijim od onog što ste vi mislili. Budete li previše insistirali na svom planu mogli biste ući u nepotreban sukob i upropastiti sebi dan. Pokušajte napraviti neki kompromis u kojem svi pobjeđuju i uživajte. Slobodnjaci bi danas mogli naletiti na neku zanimljivu osobu.

 

Ribe

RibeDanas niste spremni slušati ničije planove ili, još gore, šta biste vi trebali raditi. Izbjegavajte sukobe, ako možete, kako kasnije ne biste požalili. Ako je riječ o partneru, pronađite kompromisno rješenje, ali nemojte dozvoliti ni partneru iživljavanje na vama u ime dobre veze. Pomirite različitosti i zabavite se oboje.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info