Dnevni horoskop za 27.06.2016.

0

Ovan

OvanVaša planeta vladar, Mars, vodi vas u dva smjera danas. U jednu ruku, njegov dinamičan odnos sa Suncem tjera vas na branjenje svojih poslovnih pozicija po svaku cijenu. Na drugu stranu, njegov magični odnos s Venerom ističe vašu nježniju formu izražavanja. Biće vam teško naći ravnotežu između ovih suprotnosti pa vam je najbolje izabrati jednu i držati se nje. Preporučujemo ovu nježniju stranu: pametniji popušta.

 

Bik

BikDanas se nemojte slijepo držati svih pravila. To ne znači otvorenu pobunu, ali ostanite otvoreni prema drugim načinima obavljanja poslova. Mogla bi vas lupiti iznenadna inspiracija, ali ako ste previše vezani za svoje uobičajene načine rada mogli biste propustiti odličnu ideju prije nego je isprobate. Promjene će vam donijeti novu energiju i želju za radom.

 

Blizanci

BlizanciDanas nećete baš stvari vidjeti jasno pa je najbolje odgoditi važnije odluke za neki povoljniji dan. Ako baš ne možete odgoditi odluke nemojte se zavaravati da ste objektivni. Vjerovatno već imate neko svoje mišljenje i nove informacije neće promijeniti odluku. Pripazite samo na one impulsivne, jer bi vas mogle dovesti u neprilike. Uzmite sebi što više vremena za razmišljanje, prije nego date konačni odgovor.

 

Rak

RakDanas biste mogli biti izuzetno razdražljivi i tražiti nevolje na svim područjima. Nije da ćete svjesno htjeti svađe, ali spremni ste rapravljati o stvarima koje su vam bitne bez obzira na spremnost sagovornika. Pokušajte biti razumni, jer biste mogli izazvati agresivne odgovore koje zapravo ne želite. Razlučite koliko vam je tema bitna prije nego uđete u veliku svađu, jer se ne isplati svađati oko sitnica.

 

Lav

LavNe budete li oprezni, danas biste mogli prokuvati od bijesa. Vaš osjećaj nezadovoljstva stvarno je velik, ali to ne znači da morate baš svima trljati nos time. Nemojte zapostavljati ili ugrožavati svoj posao zbog svojih frustracija. Najbolje bi bilo da odradite ono što morate u tišini i zatim odete u teretanu pa iskalite bijes na vreći za boks.

 

Djevica

DjevicaPuno ste sigurniji u sebe, ali još niste spremni potpuno se izjasniti šta želite. Drugi zavise od vas i morate sustići svoje obaveze čak i ako znate da biste bili srećniji negdje drugdje. Izbor je uvijek na vama, ali nemojte dozvoliti frustraciji da iz vas izbaci ono najbolje što imate. Pokušajte s malim promjenama i ne krivite druge za svoje nezadovoljstvo.

 

Vaga

VagaMožete i sami reći da su stvari danas drugačije nego do sada. Osjećaj teškoće liježe na vaš život i od vas se traži naglo odrastanje i prihvatanje obaveza kako biste krenuli u sljedeći korak u svom životu. Zapnite dobro za posao i nagrada će doći.

 

Škorpija

ŠkorpijaDanas ste toliko ljuti na svijet da ne znate odakle početi. Svjesni ste da imate pravo tako se osjećati, ali vaš današnji intenzitet osjećanja je jednostavno prevelik da bi vas ljudi ozbiljno shvatili. Ipak, nije zdravo ni samo pokopati takve emocije duboko u sebe. Pronađite pod hitno neki izduvni ventil. Ples, vježbanje ili borilačke vještine dobar su način izbacivanja frustracija iz sebe, a donijeće vam i korist kod fizičkog izgleda.

 

Strijelac

StrijelacČini vam se kao odlična ideja da preuzmete stvari u svoje ruke, ali vjerovatno ćete se samo isfrustrirati budete li previše gurali stvari koje ne idu. Držite se isprobanih stvari i biće vam puno lakše. Nemojte gubiti vrijeme crtajući velike planove i procedure. Obavite svoj dio posla i prihvatite svaku pomoć sa strane. Ako ne možete pronaći pomoć kod saradnika, obavite sve sami najbolje što znate i bićete veoma zadovoljni svojim uspjehom.

 

Jarac

JaracAko ste razmišljali o smislu svog života i ciljevima koje želite postići, danas je vrijeme da započnete djelovanje po tom pitanju. Nemojte očekivati da ćete sve riješiti za jedan dan. Promjene započinju, ali s obzirom da su dugoročne treba im više vremena za pokazivanje u svakodnevnom životu.

 

Vodolija

VodolijaMogli biste se neugodno osjećati ako vam neko gura dodatni posao bez da vam nudi i dodatne finansije. Očekivali ste da imate više vremena za sebe, ali situacija se promijenila i više je ne možete kontrolisati. Budite strpljivi, olakšanje stiže. Nemojte nepotrebno gubiti živce, jer će vam to samo odmoći u ovoj, pomalo nezgodnoj, situaciji.

 

Ribe

RibeDanas biste mogli ostati zbunjeni kompleksnošću dubokih osjećanja koja imate prema partneru. Najbolje bi bilo da ih prestanete analizirati i uhvatite se posla. I tako vam smetaju pri obavljanju svakodnevnih poslova pa nemojte još da vam stvore i probleme. Ako želite promijeniti situaciju na poslu, strpite se još par dana prije nego počnete zahtijevati svoja prava. Biće vam puno lakše odbiti stvari koje ne želite raditi.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info