Dnevni horoskop za 26.06.2016.

0

Ovan

OvanAko vas nešto muči, razgovarajte s partnerom. Ako ne pokaže da je zainteresovan, to ne znači da ga ne zanimate – možda je samo neraspoložen. Dogovorite susret s prijateljima koje niste dugo vidjeli ili ih barem nazovite i pitajte kako su. Nekima od njih godiće vaša pažnja. Ako krećete na put, budite oprezni u saobraćaju.

 

Bik

BikUpućivaćete kritike na tuđi račun, a neko ko ih inače teško prihvata mogao bi vas iznenaditi grubim nastupom. Ne preuzimajte zaduženja za koja niste sigurni da ćete ih moći obaviti u predviđenom roku. Ukoliko se nađete u stisci s vremenom, zamolite za pomoć. Ako izlazite večeras, budite umjereni s alkoholom.

 

Blizanci

BlizanciIzbjegavajte situacije u kojima su moguće rasprave s bliskim ljudima, pogotovo rodbinom. Riješite se onih koji su navikli da vas iskorištavaju, trošeći vam vrijeme i energiju. Na prvi pogled vam se neće svidjeti sve što se događa oko vas, ali potencijalna mogućnost zabave koju vam donose ovi događaji daće vam snagu koju trebate kako biste završili sve obaveze.

 

Rak

RakBićete spontani, šarmantni i osvajati druge, posebno pripadnike suprotnog pola. Odustanite od uobičajenih ljubavnih taktika. Ako osoba u koju ste zaljubljeni ne reaguje na vašu blizinu, moraćete otvorenije dati do znanja da vam se sviđa. Kada to učinite, povucite se i pričekajte reakciju druge strane.

 

Lav

LavOdgodite obavljanje neugodnih obaveza i priuštite sebi dan odmora. Najugodnije ćete se osjećati u društvu onih koji mogu pratiti vašu mentalnu brzinu. Vijesti koje ćete primiti tokom večernjih sati poboljšaće vam raspoloženje. Možda će se raditi o SMS poruci ljubavnog sadržaja.

 

Djevica

DjevicaČuvajte se ishitrenih odluka donesenih zbog prolaznih teškoća. Komunikacija s ukućanima oduzimaće vam mnogo energije. Izbjegavaćete konkretne odgovore ili se dovesti u zamršenu situaciju. Ne budite nemarni prema partnerovim prijateljima i rodbini. Pokažite da vam je stalo do njemu bliskih ljudi.

 

Vaga

VagaNe dopustite da vas previše iznerviraju priče koje nemaju mnogo uticaja na vaš život. Neki bliski ljudi svojim će ponašanjem poljuljati vaše povjerenje. Ne dajte da vas to izbaci iz takta. Priuštite sebi kupovinu, šetnju gradom ili organizujte susret s prijateljima – dobro društvo je ono što vam treba.

 

Škorpija

ŠkorpijaRaspoloženi ste za izlaske, dobar provod i romantične susrete, ali imate osjećaj da vaše želje ne padaju na plodno tlo. Blizina osobe koja vas privlači učiniće vas nesigurnima. Nećete znati kako se trebate postaviti i šta učiniti. Nemojte ništa pokušavati, samo osmijehom dajte znak da ste spremni za poznanstvo.

 

Strijelac

StrijelacIzbjegavajte prepirke s ukućanima. Ne očekujte da će se problemi u porodici brzo riješiti, ali svaki pokušaj vrijedi truda. Sitnice će vas izbacivati iz ravnoteže i remetiti unutrašnji mir. Čak i ako vam neko da dobar i mudar savjet, nećete ga poslušati misleći da vam pametuje. Razgovor s partnerom mogao bi vas oraspoložiti.

 

Jarac

JaracRasprava s partnerom mogla bi vam pokvariti dan pa na vrijeme zaustavite svađu koja ničemu ne vodi. I dok ćete u ljubavi plivati uzburkanim i neizvjesnima vodama, u društvenim odnosima očekuje vas zadovoljstvo. Svaka promjena će biti dobrodošla i vratiti vam samopouzdanje pa prihvatite poziv za druženjem i zabavom.

 

Vodolija

VodolijaVaše verbalne sposobnosti biće istaknute, ali najviše ćete postići osmijehom i s nekoliko lijepih riječi. Bićete pozvani na ugodno druženje s prijateljima, a mlađi će s lakoćom uspostavljati poznanstva. Neki će danas potrošiti pozamašni novčani iznos za rođendanski poklon ili godišnjicu braka.

 

Ribe

RibeVeče nemojte provesti kod kuće već otiđite da se vidite s prijateljima – čeka vas odličan provod! Bićete odlučni da ostvarite svoje ljubavne želje. Neko bi vam mogao otkriti šta osjeća prema vama. Ako je to neko ko se i vama sviđa, probudiće se vaše uspavane emocije pa dan može označiti pozitivnu prekretnicu u ljubavnom životu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info