Dnevni horoskop za 24.06.2016.

0

Ovan

OvanPokušaćete biti praktični, ali neće vam baš uspijevati. Današnji raspored planeta u vama budi vašu buntovnu stranu. Pripazite kako se obraćate bliskim osobama, jer biste mogli uletiti u nepotrebnu svađu te pokvariti ugodan dan u krugu porodice koji ste planirali već neko vrijeme kako bi se uspjeli odmoriti.

 

Bik

BikIako osjećate kako se pritisak na vas povećava i dalje izvlačite strpljenje iz sebe. Možda bi vam danas bilo dobro pokazati malo temperamenta, jer drugačije nećete moći objasniti drugima da je i vama potreban odmor. Ne morate nikoga kriviti što ne možete stići sve, ali morate znati reći kad vam je dosta.

 

Blizanci

BlizanciDanas ste zapeli da dovršite svoje kućne obaveze kako biste što prije mogli staviti ruke u džep i otići svojim putem. Neće vam biti baš jednostavno samo tako otići od svega, jer će vam osobe iz bliže okoline stalno davati nove zadatke. Budite strpljivi i dajte sve od sebe, jer ćete dobiti nazad sve što ste uložili u njih.

 

Rak

RakDanas niste zainteresovani da glumite dobricu samo da bi vas drugi voljeli. Znate šta želite i daćete sve od sebe kako biste to i ostvarili. Danas vam je sve što činite vrlo normalno pa čak i vaš grublji stav prema drugima. Nemojte šefovati baš u svemu, jer biste mogli spaliti neke mostove za sobom koji će vam kasnije dobro doći.

 

Lav

LavDanas biste mogli prirediti pravi šou za sve oko vas. Pitanje je samo hoće li se drugima svidjeti. Velika količina emocija izbija iz vas i pomalo gubite kontrolu nad sobom. Pokušajte se, koliko toliko, obuzdati kako pri tome ne biste nekoga povrijedili. Ljudi od vas ne očekuju nervni slom pa budite spremni na različite reakcije okoline.

 

Djevica

DjevicaDanašnji dan biste najradije odvrtili unazad. Prvo biste se zabavljali do iznemoglosti, a zatim obavili svoje dužnosti. Jutro vam je definitivno vrijeme za zabavu, jer vam Mjesec boravi na području igre sve do popodneva. Ako se možete tako organizovati, jedan “naopaki” dan donijeće vam svježu energiju u život.

 

Vaga

VagaPorodične obaveze će vam zauzeti prvi dio dana, a kasnije ćete se htjeti posvetiti zabavi uz prijatelje. Obaveze će vam se činiti poput igre pa ćete imati puno energije za popodnevnu zabavu koju isplanirate. Ako ste pozvani na neku zabavu, najbolje bi vam bilo ući u velikom stilu, a nestati, kad osjetite pravi trenutak, u još većem.

 

Škorpija

ŠkorpijaOsjećate negativnu energiju oko vas i ona vas pomalo plaši. Nemojte pokušavati otjerati taj osjećaj, jer bi se mogao samo pojačati. Umjesto toga, razmislite zašto je tu i pokušajte poraditi na problemu. Bolje se odmah upoznajte s čim se morate nositi nego da lutate u vlastitim pretpostavkama. Hrabrost će vam se višestruko isplatiti.

 

Strijelac

StrijelacAko ste dobro odradili posao, ovaj dan bi vam mogao donijeti dodatnu slobodu. Međutim, ako imate zaostataka na poslu oni će vas mučiti i sprečavati da se potpuno opustite i odmorite prije sljedećeg tjedna. Postavite granicu između posla i privatnog života pa ćete ubuduće lakše organizovati svoje vrijeme.

 

Jarac

JaracPrvi dio dana proći će lagano bez opterećenja, ali nastavak vam donosi manje komplikacije. Moraćete nekome opravdavati svoje postupke, a to vam neće biti baš drago. Iako biste najradije ugasili telefon i ostavili posao za sobom, skrivanje vam ovaj put neće pomoći pa se suočite s onim što morate da uradite.

 

Vodolija

VodolijaMjesečev aspekt prema vašem inteligentnom znaku podsjeća vas na vaša duboko skrivena osjećanja. Svjesni ste da su vam ona važnija nego što biste to htjeli, ali nemate volje za promjenom. Budite zahvalni što možete proživjeti svoje emocije u putpunosti pa čak i ako to znači da ćete morati riješiti neke odnose s partnerom koje biste danas najradije izbjegli.

 

Ribe

RibeVaša želja za bijegom od stvarnosti donosi vam stres na koji niste danas računali. Nemogućnost ostvarivanja trenutnih želja čini vas nervoznim pa biste mogli doći u sukob s bliskim osobama. Nemojte ni previše potiskivati svoje emocije, jer bi mogle eskalirati u sljedećih nekoliko dana. Zlatna sredina uvijek je najbolje rješenje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info