Dnevni horoskop za 22.06.2016.

0

Ovan

OvanVrijeme zabavljanja je za vama i spremni ste na rad. Puni ste energije, ali nemojte se precjenjivati, jer biste se mogli prebrzo obavezati na previše stvari. Iako imate dobre namjere, sve bi se moglo raspasti, jer jednostavno nemate dovoljno vremena za sve. Razmislite šta vam je prioritet i prihvatite se obavljanja stvari po redu.

 

Bik

BikDanas bi vas mogao naljutiti neko ko ne želi plesati kako vi svirate. Ako želite izbjeći pogoršanje situacije, onda jednostavno nemojte stvar shvatati lično. Izražavanje vaših emocija u ovom trenutku bilo bi preburno pa je najbolje zadržati ih za sebe. Ukoliko dobijete kritiku, obratite se direktno kritičaru i recite da vam to smeta, ali ne idite u prepirke, jer ste previše napeti.

 

Blizanci

BlizanciDanas biste se trebali pozabaviti velikim problemom koji vam uzrokuje priličnu nelagodu. Vaš dosadašnji način bavljenja takvim problemima bio je zbrisati što brže s mjesta problema, ali ovaj put vam je bolje da to ne radite. Možda ćete morati savladati svoj otpor, ali osjećaćete se puno bolje jednom kada sve krene. Najteže je započeti, a poslije se stvari i same rješavaju.

 

Rak

RakDanas se suprotstavite osobi koja vas teroriše. Hoćete li pobijediti ili ne, u ovoj situaciji i nije najvažnije. Vama je bitnije pokazati kako niste osoba s kojom ljudi mogu postupati kako oni žele. Čak i ako se na kraju i vi budete morali izviniti, upozorite da niste vi započeli prepirku. Nemojte se bojati da izrazite svoja osjećanja, jer iz njih izvlačite svoju snagu.

 

Lav

LavVelika je razllika između vaših osjećanja i onog što želite učiniti. Vaša osjećanja govore vam jedno, a razum nešto sasvim deseto. Danas bi srce ipak moglo prevladati pa nemojte donositi važnije poslovne odluke. Upamtite: razum nam pomaže odgovoriti na pitanja, ali nije u stanju izraziti ono što je u srcu. Utjehu ćete pronaći u partneru pa nemojte zaboraviti zahvaliti na svemu što čini za vas u zadnje vrijeme.

 

Djevica

DjevicaIako vam se odnos s partnerom komplikuje, vama se čini kao da stvari sjedaju na svoje mjesto. Danas imate samopouzdanje za prevladavanje unutrašnjih strahova pa se slobodno upustite u raspravu oko trenutnih problema. Nemojte samo unaprijed predviđati rezultat, jer bi vam se moglo obiti o glavu. Prilagođavajte se situaciji, ali ostanite vjerni sebi u svakom trenutku.

 

Vaga

VagaOsjećaćete se pomalo izigrano danas, jer niste spremni uskočiti u surovu stvarnost bez energije sunca. Osjećanja koja držite u sebi bujaju iz vas te vam dodatno komplikuju situaciju. Ako ste se do sada spremali na promjene, držite se, jer one kreću od danas, ali ako budete spremni ništa loše neće se dogoditi.

 

Škorpija

ŠkorpijaVaša perspektiva već se mijenja iako morate savladati još neke lekcije. Čini vam se kao da ste ono najteže odradili i ostatak bi trebao biti lagan, ali još nije sve sjelo kako treba pa ne trošite vrijeme na stvari koje ne napreduju. Nemojte potcijeniti svoju sposobnost prilagođavanja i nagrada stiže.

 

Strijelac

StrijelacUmjesto širenja depresije oko sebe, zadržite mračna osjećanja za sebe. Sunce bi vas moglo podstaknuti da se otvorite više nego biste trebali pred osobama koje to ne zaslužuju. To ne znači da morate prešutiti i nekome kome trebate reći ono što ga sleduje. Dokle god se držite istine, ne možete pogriješiti.

 

Jarac

JaracDanašnja situacija na nebu mogla bi vas malo pritisnuti neočekivanim zastojima na poslu, ali nemojte se brinuti oko toga. Mogli biste se na kratko zaputiti u skrivene dubine svoje podsvijesti i izvući iz sebe reakciju koje se bojite. Nemojte se opirati, jer će vam donijeti više dobra nego vam se čini.

 

Vodolija

VodolijaVrijeme je da se više posvetite svom profesionalnom putu i napretku. To bi vam moglo skratiti trenutke koje volite podijeliti s partnerom. Nemojte zatomljavati previše osjećanja u sebi, jer to za vas nikada nije dobro. Čak i kada nemate vremena za njih oni su izvor vaše strasti, kako u ljubavi tako i na poslu. Preduboko zakopana osjećanja lako je zaboraviti.

 

Ribe

RibeStižu vam talasi novih emocija koje vas podmlađuju i daju vam energiju za dalje. Osjećate se ispunjeno i da vam je sve moguće. Nemojte misliti da će sve proći baš tako lako. Intenzitet novih emocija mogao bi vas jednako iscrpiti koliko vas i nadahnjuje pa nemojte trošiti energiju protiv vjetrenjača. Neke stvari ne mogu se promijeniti bez obzira na uložen trud. Posvetite se onima koje mogu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info