Dnevni horoskop za 21.06.2016.

0

Ovan

OvanDosada ili predvidivost zbivanja u privatnom životu, podstaknuće vas na nepromišljene postupke. Suzdržite se. Bićete osjetljivi i nerviraće vas sitnice. Moraćete misliti na mnogo stvari, paziti da različite obaveze budu podmirene i da ne prikratite one koje volite za obećanje koje ste im dali.

 

Bik

BikHtjeli biste igrati hladno i spustiti lopticu sa svojim ambicijama, ali imaćete dobru priliku za pokazivanje svojih sposobnosti. Vaša suluda hrabrost danas bi mogla biti upravo ono što trebate kako biste eliminisali prepreku koja vam je neko vrijeme oduzimala energiju. Jedna neočekivana reakcija danas bi vam mogla donijeti mnogo pozitivnih pomaka u životu.

 

Blizanci

BlizanciObično možete računati na sve druge da će držati konce dok se vi premišljate i predomišljate usred aktivnosti, ali danas ćete morati odlučivati sami. Vaši uobičajeni oslonci mogli bi biti neodlučniji od vas samih. Nemojte ih kriviti zbog toga. Pokušajte biti što fleksibilniji i shvatićete koliko toga možete i sami pravilno odlučiti. Nemojte zaboraviti na svog partnera, jer danas mu je potrebna vaša pažnja.

 

Rak

RakDanas biste mogli imati trenutak u kojem ćete shvatiti koliko vam sitnica koju učinite može popraviti svakodnevni život. Međutim, čak i najbolja ideja samo je mašta ako je ne pokrenete. Skupite hrabrost i krenite u ostvarivanje svojih želja, jer ćete se samo tako pomaknuti iz negativnosti u koju ste zapali. Već mali koraci će vam donijeti veliki uspjeh i olakšati život kako u finansijskom tako i u privatnom dijelu. Samo hrabro naprijed!

 

Lav

LavJoš jedan dan u kojem vam se čini kako ne možete pogriješiti. No, ako ste neumjereni, mogli biste povrijediti ljude oko sebe te postići suprotan efekat. Vašu sigurnost lako bi mogli protumačiti kao prikrivanje nečega što ne želite da drugi vide. Samo malo skromniji nastup prema drugima donijeće vam puno bolji uspjeh, a potrošićete puno manje energije i vremena. Svi će vas odlično razumjeti čak i ako se ne trudite previše.

 

Djevica

DjevicaVi ste obično vrlo temeljni i idete korak po korak, ali moglo bi vam se učiniti kako je situacija previše hitna pa biste mogli pokušati da napravite previše promjena odjednom. Problem je što, jednostavno, vaša temeljitost neće moći pratiti ovaj tempo. Usporite malo kako ne biste dva puta radili isti posao i postići ćete puno više nego trpanjem svega u isti koš.

 

Vaga

VagaOdluke koje donesete ovih dana uticaće na vas u dužem periodu pa dobro razmislite o svojim željama i najboljem načinu kako do njihovog ostvarenja. Budete li se zapleli u opravdavanje svega što trenutno radite, mogli biste propustiti širu sliku koja vam je zapravo važnija. Nemojte se brinuti oko toga ko je bolji od vas i šta drugi misle. Posvetite se svojim dubokim željama i fokusirajte se na nagradu koju očekujete.

 

Škorpija

ŠkorpijaVaše nestrpljenje i dalje raste, ali još je prerano za prelazak u drugu fazu vašeg života. Dakle, ako ste pred nekim važnijim životnim odlukama nemojte još davati konačne odgovore. Ove sedmice se još događaju promjene kojima se trebate prilagoditi kako biste sljedeće sedmice jasnije vidjeli širu sliku svega. Danas još prikupljajte informacije i držite se uobičajenih ruta.

 

Strijelac

StrijelacSlijepi optimizam koji osjećate, jer sve ide prema vašem planu, mogao bi vas ulijeniti te biste mogli popustiti u disciplini. Naklonost planeta neće trajati zauvijek, a tako ni lovorike na kojima trenutno spavate. Zavrnite rukave i dajte sve od sebe kako biste pokupili ekstra bodove za vrijeme kad neće sve biti tako dobro i lako.

 

Jarac

JaracPritisak na vas raste, ali i vi imate asa u rukavu pa biste danas mogli proći poprilično lagano kroz poteškoće koje se spremaju. S obzirom da niste baš najobjektivniji prema sebi, danas radite stvari u koje ste sigurni da znate kako će ispasti na kraju. Već sutra bi stvari trebale krenuti bolje po vas. Dobićete informacije kako dalje pa će vam biti i lakše pokrenuti se.

 

Vodolija

VodolijaSituacija vas čvrsto drži na zemlji iako biste najradije lutali po svom svijetu maštarija. S obzirom da ćete već sutra biti puno “prizemniji” nemojte se previše nervirati oko svog ponašanja danas. Jednostavno izbjegavajte donošenje važne odluke i odradite koliko možete svoje obaveze. Ostaće vam dovoljno vremena za maštanje i partnera s kojim najradije dijelite svoje snove.

 

Ribe

RibeDanas jasnije vidite sve svoje odnose, kako s partnerom tako i one poslovne. Ipak, logika vam ne govori cijelu priču. Praktičnost je gotovo uvijek nasigurniji način prolaska kroz nepoznato, ali vi ste pravi emotivac pa nemojte zaboraviti sebe dok plivate kroz današnji dan. Ako imate osjećaj da vas je inspiracija napustila, pričekajte par dana i novi talas emocija će vam donijeti i pregršt novih ideja. Slijedi vam nešto vrlo interesantno pa budite strpljivi do tada.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info