Horoskop: Šta ljeto donosi vašem znaku

0

Kada pomislimo na ljeto, prva asocijacija su nam vreli dani, odmori i nezaobilazno more. Međutim, astrološki gledano, ljeto je vrijeme kada što više vremena treba da posvetite sebi, ličnom razvoju i ispunjavanju ciljeva koji će dugoročno imati pozitivan uticaj na vašu budnućnost. Svi znakovi horoskopa tokom ljeta mogu da narastu, lično i emotivno, ali i da stagniraju.

Ovan

ovanLjetni mjeseci su vam potpuno naklonjeni, jedino ćete tokom juna biti mirni i usporeni, ali situacija se već mijenja u prvim danima jula. Zauzeti pripadnici će posle 15. jula možda dobiti neku ponudu na ljubavnom ili poslovnom planu koju će teško moći da odbiju. Idealno vrijeme za odmor biće početkom avgusta kada ćete puni elana željeti da se sedmicu ili dvije potpuno posvetite voljenoj osobi ili dragim ljudima!

 

Bik

BikLjeto je vrijeme kada treba da iskočite iz zone komfora! Želite novi posao, novu ljubav ili bilo kakvu promjenu? E, sada je došlo vrijeme da iskoračite i napravite veliki korak koji će veoma uticati na vašu budućnost! Prve sedmice jula idealne su vam za odmor kako biste napunili baterije za uzbudljivi ostatak ljeta! Jedna vodolija već duže vrijeme želi vašu naklonost, možda će avgust biti vrijeme da konačno popustite i upustite se u jednu avanturu!

 

Blizanci

BlizanciIako je jun vaš mjesec, tokom ovog perioda ništa bitno nećete završiti. Tačnije, vama će ljeto biti isključivo za odmor, relaksaciju i sakupljanje energije za početak jeseni kada vas očekuju važne odluke i projekti! Kada je ljubav u pitanju, avgust vam je naklonjen, posebno za slobodne pripadnice. Idealan spoj za vas je lav, a tokom avgusta možete imati divne zajedničke trenutke!

 

Rak

RakLjeto pred vama idealan je period da pomirite prošlost i sadašnjost. Počnite već od druge polovine juna da polako čistite svoj život. Negativnim ljudima konačno zatvorite vrata i pružite priliku osobi koja već duže vrijeme pokazuje svoju naklonost. Da, mislimo na tog blizanca ili škorpiju. U avgustu ne propustite poslovnu priliku koja će vam možda otvoriti i vrata za inostranstvo!

 

Lav

LavLavovi, dragi, znamo da ste posebni i da su ljetni mjeseci stvoreni za vas. Sijate u skoro svakoj situaciji, ali probajte da ovog ljeta podijelite to mjesto i sa ljudima oko vas. Ukoliko je ikako moguće, pokušajte da odolite iskušenjima i budite vjerni vašem dragom (ako pripadate zauzetima). Slobodni će imati toliko prilika (i dobrih i manje dobrih) da će biti teško da odluče. Polovina avgusta biće idelana za odmor kada ćete, negdje na pučini, sumirati utiske proteklih mjeseci!

 

Djevica

DjevicaDrage djvice, vrijeme je da prikočite i opustite se, jer ne morate uvijek biti savršene i upućene, naročito ne ovog juna! Juli i avgust biće vam mnogo naklonjeniji pa sve važne odluke sačuvajte za taj period. Jedna vaga vam ne da mira, a vi ćete biti u iskušenju poslije 15. jula da se zapitate da li je ona tu sa razlogom!

 

Vaga

VagaJuni je pravo vrijeme da se pozabavite svojim ljubavnim životom! Ako ste već duže vrijeme bili sami, opustite se i pružite priliku osobi koja vam je u više navrata pokazala svoja iskrena osjećanja. Tokom jula moguće su svađe sa partnerom ili poziv iz prošlosti koji će unijeti nemire u vašu, do tada mirnu, vezu.

 

Škorpija

ŠkorpijaVrijeme je da naučite ponešto od blizanaca i njihove energije, naročito tokom ovog ljeta. Nemojte se zatvarati u sebe, družite se i razmislite da li konačno da kažete “DA” osobi koja vam već duže vrijeme pokazuje svoja iskrena osjećanja! Juli je pravi mjesec da stavite tačku na neke bivše ljubavi, ali i na posao koji više ne zadovoljava vaše potrebe! Ne plašite se da ovog ljeta napravite radikalne promjene u svom životu, jer imate potpunu podršku zvijezda!

 

Strijelac

StrijelacVi jedva čekate ljeto kako bi vaša divlja priroda izašla na vidjelo! Iako će juni djelovati mirno i dosadno, već u prvoj polovini jula se mijenja situacija i nećete moći da izaberete najbolju ponudu (kako poslovnu tako i ljubavnu). Osoba u znaku bika vam otvoreno pokazuje svoje namjere, a ukoliko budete u kontaktu do početka jula, možda se vaš donos razvije u nešto više. Sačekajte kraj avgusta i izaberite destinaciju za odmor, jer vama odmaranje zapravo i ne treba!

 

Jarac

JaracSrećom po vas, u junu se sve vrti oko zadovoljstva i igranja. Nećete moći da obuzdate svoje ljubavne želje i bićete u dilemi koga zapravo da izaberete! Vodite računa da nekome ne povrijedite osjećanja! Juli je rezervisan za odmor i donošenje važnih planova za budućnost. Ukoliko već duže vrijeme planirate odlazak u inostranstvo, ne čekajte jesen već od avgusta krenite u akciju.

 

Vodolija

VodolijaZauzeti pripadnici ovog će jula uživati u naklonosti voljene osobe i definitivno će razmišljati ili o zajedničkom životu ili proširenju porodice. Ne dozvolite da vam planove i idilu naruši neko iz prošlosti s kim još uvijek niste sve završili! Idealan period za odmaranje je početak septembra, kada završite sve poslovne obaveze kojih ćete ovog ljeta imati baš mnogo.

 

Ribe

RibeMalo ste odsutni u posljednje vrijeme, zar ne? Ne birinite zbog toga, jer već kraj juna donosi povoljnije aspekte. U julu će biti vrijeme da isplanirate neku vrstu bijega, zato do tada pregledajte sve destinacije i rezervišite vaše parče odmora. Ne mora da bude daleko ili ekstravagantno, samo da vam prija. Moguć je fatalan susret, baš tokom odmora, sa jednim vatrenim znakom!

Izvor: Cosmopolitan

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info