Dnevni horoskop za 19.06.2016.

0

Ovan

OvanDanas vaše riječi imaju pojačan uticaj na druge pa pripazite šta govorite. Prije nego kažete prvo što vam je na pameti, razmislite šta vi dobijate time. Imajte na umu vašu tendenciju previđanja detalja. Budite pozitivni u svojim stavovima prema drugima kako se ne biste osjećali manje vrijedno u vašem društvu. Nemojte prisiljavati ljude na prihvatanje svih vaših razmišljanja samo zato što vam to danas ide od ruke.

 

Bik

BikVaša sposobnost da uvijek kažete šta treba upravo kad treba omogućiće vam uspješan dan i lak prolazak kroz jednu moguću neugodnu situaciju. Pripazite kako ne biste u naletu samozadovoljstva obećali više nego što možete ispuniti. Mogli biste prekasno shvatiti da nema povratka, nakon što jednom date svoju riječ. I sami znate koliko su vam takve situacije stresne pa razmislite dva puta prije nego što progovorite.

 

Blizanci

BlizanciDanas bi vam bilo najbolje od samog jutra dobro razmisliti o svim mogućnostima koje vam se nude te izabrati najsigurniju. Mašta vam je razbuktana tako da vam neće biti problem proći sve u mislima. Trenutno vam je važno osjećati sigurnost pa nemojte skakati na prvu loptu ni kod odnosa s partnerom. Budite strpljivi i skromni pa ćete dobiti više nego neprestanim zanovijetanjem.

 

Rak

RakDanas biste mogli biti emotivno odvojeni od svojih najmilijih. Činiće vam se kako vam bliskost s ljudima otvara neke stare rane. U strahu ćete se povlačiti u sebe. Nemojte biti prestrogi prema sebi, jer se ova energija mijenja i neće potrajati. Poradite na svojoj fleksibilnosti i tome da ne morate uvijek kontrolisati sve. Tako biste trebali preokrenuti komplikovan dan u zabavan.

 

Lav

LavDonijeli ste neke odluke koje vam dozvoljavaju više opcija u životu. Ipak niste time zadovoljni i danas bi vam se moglo činiti kako vam nijedna ne odgovara. Nemojte trošiti previše energije protiv trenutnog stanja, jer ćete ostati bez snage za dalje odluke. Ako ste povrijeđeni stavovima svojih prijatelja, zaliječite svoje rane i otvoreno im recite šta vas je povrijedilo.

 

Djevica

DjevicaTrenutno ste u harmoničnom odnosu sa veselim Jupiterom što vama omogućava otpuštanje svih briga i prepuštanje veselim mislima. Iskoristite svoje fantazije na pozitivan način, ali nemojte provesti cijeli dan u sanjarenju – obaveze se moraju obaviti. Vaša inspiracija će vam omogućiti blistanje u društvu pa biste se mogli nekome posebno svidjeti.

 

Vaga

VagaIzvana djelujete poprilično optimistično, ali vaše velike ideje nikako se ne ostvaruju. Uz osmijeh ćete moći ostvariti sve što želite i krajnje je vrijeme da shvatite tu jednostavnu životnu istinu. Uputite se u avanturu i ona će vam se isplatiti. Započnite nešto novo, planete vam daju zeleno svjetlo.

 

Škorpija

ŠkorpijaPorast životnih troškova prisiliće vas da promijenite pristup novcu i odreknete se nekih užitaka i potrepština koje ste do sada koristili. Odnosi sa komšijama, ukućanima i rodbinom biće dobri. Nećete biti usamljeni i neshvaćeni. Ako želite riješiti nesuglasice s nekim i pomiriti se, pozitivan Mjesečev uticaj obećava dobar ishod.

 

Strijelac

StrijelacDanas ćete moći postaviti temelje za nekoliko sedmica unaprijed, ali nemojte zaboraviti na obaveze koje vam donosi današnji dan. Jednom kad se uhvatite rješavanja trenutnih obaveza imaćete jasniju viziju šta i kako dalje pa zasučite rukave i nastojte riješiti sve što je pred vama, a oduzima vam vrijeme.

 

Jarac

JaracIako ste imali nekoliko dana intenzivnih interakcija s drugima, manjak stvarne romanse s osobom do koje vam je stvarno stalo čini vas poprilično nezadovoljnima. Odricaćete se odmora ili slobodnog vremena kako biste udovoljili dragim ljudima, što će vas ispunjavati nervozom i nezadovoljstvom. Bliska osoba povjeriće vam neke svoje tajne i tražiti od vas pomoć pa ćete biti zaokupljeni tuđim životima i problemima.

 

Vodolija

VodolijaDanas se jednostavno ne možete zaustaviti. Gdje god se okrenete riječi kao da same izlaze iz vas. Prepuni ste priča iz vlastitog iskustva i imate veliku potrebu podijeliti svoje znanje s drugima. Nemojte previše spavati na lovorikama. Obaveze su tu i treba ih odraditi prije nego se opustite s partnerom uz intimnu večericu. Slobodne vodolije, uputite se u društvo i osvajajte svojom slatkorječivošću.

 

Ribe

RibeBorićete se protiv neraspoloženja, a u javnosti prikazivati veselo i nasmiješeno lice. Prijateljev savjet olakšaće vam spoznaju uzroka vaših unutrašnjih previranja. Vaša uloga u porodici biće odgovornija i zahtjevnija. Od vas će se očekivati da se pobrinete za stariju osobu – možda ćete je udomiti kod sebe kako biste je njegovali.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info