Dnevni horoskop za 17.06.2016.

0

Ovan

OvanMoraćete kombinirati ugodno s korisnim. Budete li mislili samo na to kako ćete izbjeći svoje obaveze, mogli biste se uzaludno isfrustrirati. Prvo obavite ono što morate, a zatim se slobodno prepustite uživanju u društvu. Na ljubavnom planu pripazite na način izražavanja emocija kako ne biste prepali partnera.

 

Bik

BikDanas bi vam neko mogao iznijeti problem koji treba hitno rješenje, a vi niste u mogućnosti emotivno se odvojiti i jasno sagledati širu sliku koja bi vas mogla dovesti do rješenja. Iako niste u stanju da riješite sve što želite, muči vas taj problem pa se uzaludno nervirate. Biće dovoljno i ako samo pružite rame za plakanje. To bi mogla biti i puno veća pomoć nego krpanje situacije.

 

Blizanci

BlizanciVama, uopšteno, nije lako nositi se sa svojim osjećanjima, a kamoli još i sa tuđim. Mogli biste opet isprobati svoj pristup “teškom području” klizeći kroz probleme uz humor i i šalu. Upamtite da se napetost neće smanjiti samo zato, jer je vama neugodno. Svako gleda prvo na sebe pa, ako želite riješiti stvari, onda se suočite lice u lice s osobom s kojom imate problema. Budite objektivni i čvrsti.

 

Rak

RakI dalje ne cvjetaju ruže, jer ste toliko zabrinuti što drugi misle o vama dok se borite sami sa sobom i svijetom koji vas ne razumije. Ništa se ne događa brzo koliko želite pa se prestanete nervirati oko stvari na koje ne možete uticati. Dolaze mnoge promjene, samo budite strpljivi. Posvetite se onome što možete promijeniti i budite fleksibilni koliko god možete.

 

Lav

LavDanašnji dan shvatićete kao poziv na zabavu. Međutim, čak i ovakva kombinacija superheroja Marsa i životnog Lava, osim zabave traži i predanost poslu. Mračni Pluton vam stvara teškoće na koje niste računali. Nemojte dozvoliti trenutnom entuzijazmu da vas obuzme i oduzme vam osjećaj odgovornosti samo zato što se osjećate srećne ruke.

 

Djevica

DjevicaOsjećate se kao rastrgnuti na privatnom planu. Velike su šanse da ćete biti i pod još većim pritiskom prije nego se situacija smiri i stvari dođu na svoje mjesto. Srećom, nije vam potrebno mnogo kako biste se osjećali srećno i zadovoljno pa ćete se stisnuti još malo. Odmorite se i razmislite o svemu, kako biste sljedeće sedmice mogli zapeti na finansijskom planu koji vam trenutno škripi.

 

Vaga

VagaBaš kad vam se učinilo da se vaš život vraća u normalno stanje, stvari su se još jednom zakomplikovale. Ne znate kako se nositi s trenutnim događanjima pa biste se mogli iscrpiti pokušavajući sagledati sve detalje kako ste i navikli. Najbolje bi bilo da se malo opustite i prepustite stvari da se same razvijaju, bez nerviranja. Opustite se uz prijatelje i pustite brigu za neki drugi dan.

 

Škorpija

ŠkorpijaGledate samo vlastiti interes i nije vam stalo do tuđih argumenata. Osjećaj vam govori da pogledate ispod površine i potražite dodatno značenje svega što vam se događa. Prirodni ste detektiv i vrijeme je da otkrijete još jedan sloj istine koja vam je do sad bila skrivena. Slušajte sebe i nemojte ići linijom manjeg otpora.

 

Strijelac

StrijelacPlešete prema pjesmi koju samo vi čujete tako da se drugima čini da ste malo “skrenuli”. Nemojte se previše uzbuđivati zbog toga i uživajte u svom magičnom trenutku. Neobična dinamika vaše veze mogla bi vam donijeti dodatni stres, ali ostanite svoji do kraja. Pokušajte patnera navesti na vaš ples kako biste zajedno uživali, ali ako neće nemojte ga siliti – to je njegov gubitak.

 

Jarac

JaracTrenutno ste upali u pomalo sjetno raspoloženje dok razmišljate o stvarima koje su se počele odmotavati. Svjesni ste da bi vam ovo mogla biti životna prilika pa zbilja želite sve uraditi kako treba. Ipak, nešto vam govori kako danas nije dan za prave poteze koji bi mogli preokrenuti vaše ozbiljne misli u dječiju igru. Neka ovaj dan prođe bez samooptuživanja i razmišljanja šta ste sve mogli danas uraditi.

 

Vodolija

VodolijaNeko bi od vas mogao tražiti da ostavite svoje obaveze i odjurite u divlju noć s njim. Srećom, vaša realna strana dovoljno je jaka pa ne popuštate tako lako pozivima na bijeg od stvarnosti. Ne morate reći: “Neću”, možete odgovoriti i: “Ne sad”. Zabava neće pobjeći ako prvo obavite što morate. Dobar vam je dan za aktivnosti vezane za vaše dugoročne planove pa im se posvetite što više možete.

 

Ribe

RibeIznenadni nalet energije koju osjećate mogao bi vam biti vrlo koristan, jer ćete osjećati kako možete uraditi puno toga. Moglo bi vam biti teško odlučiti se kuda usmjeriti svu tu energiju koju osjećate. Nekoliko puteva vam se otvara, ali vode vas u različitim pravcima pa ćete se morati odlučiti kojim ići. Razmislite i izaberite jedan, jer je vrijeme za početak nečeg novog.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info