Dnevni horoskop za 14.06.2016.

0

Ovan

OvanZabrinjava vas količina posla koju danas trebate obaviti, ali ako ostanete fokusirani na svoj posao trebali biste stići uraditi sve što se od vas traži. Vaša sposobnost pretvaranja teških situacija u podnošljive i danas će doći do izražaja pa samo pripazite kako ne biste potrošili previše vremena na sitnice koje u ovom trenutku i nisu najbitnije. Danas ćete nuraditi mnogo toga pa budite zadovoljni sobom čak i ako ne stignete baš sve.

 

Bik

BikPrepreke, koje vam se inače pojavljuju, danas bi mogle nestati same od sebe dokle god se budete držali vlastite odgovornosti. Danas niste zadovoljni samo obavljanjem napornog rasporeda već osjećate i potrebu za opuštanjem. Podijelite svoj poslovni uspjeh s dragom osobom. Dan će vam biti još potpuniji ako se malo potrudite i začinite vezu nečim novim i neuobičajenim za vas.

 

Blizanci

BlizanciOsjećate se pomalo frustrirano zbog zahtjeva okoline prema vama. Moraćete skratiti svoje aktivnosti kako biste odradili naporne porodične obaveze iako vam se neće baš dati. Nemojte previše žaliti nad vremenom koje ćete provesti u druženju, jer ćete dobiti puno pozitivne energije od jednog člana porodice. Odradite najbolje što možete svoje obaveze i nagrada sigurno neće izostati.

 

Rak

RakŽivot vam je jednostavniji kad jednostavno odradite ono što se od vas očekuje. Ipak, na dane poput ovog, radije biste radili bilo šta osim onog što trebate. Sve drugo vam se čini bolje i zanimljivije i nedostaje vam uobičajeno poslovno uzbuđenje. Odradite obaveze kako možete, jer čim se pojavite u društvu, vaš entuzijazam će se pojačati i obasjaćete sve oko sebe neodoljivim šarmom. Ne bi bilo lijepo da vam taj trenutak kvari osjećaj da niste dovršili svoje obaveze.

 

Lav

LavPrimičete se cilju i vaš protekli rad konačno dolazi na naplatu. Međutim, to ne znači da odmah trebate napravi veliku proslavu i sve potrošiti. Obuzdajte svoju želju za pretjerivanjem pa će vam i vaše zdravlje biti zahvalno. Na ljubavnom planu vaša silna želja za iskazivanjem osjećanja mogla bi otjerati osobu do koje vam je stalo. Budite umjereni i dozirani pa će i uspjeh biti jači.

 

Djevica

DjevicaDanašnji dan samo je još jedan podsjetnik na praktičnu stranu života. Ne želite prestati s onim što radite kako biste napravili običnu stvar, poput jela i pića. Nemojte dozvoliti da vas vaša okupiranost poslom spriječi u brizi za sebe. Zdravlje je najvažnije, a ovim tempom ćete ga ozbiljno ugroziti. Djevice u vezi bi mogle na kraju dana ostati bez energije za partnera, a s velikom željom za druženje. Zato, štedljivo prema sebi!

 

Vaga

VagaJoš jednom ćete se uvjeriti kako je trenutna društvena situacija za vas prekomplikovana. Stalno vas prati osjećaj da će se nešto promijeniti, a vi ne možete dokučiti šta. Neizvjesnost vas dovodi do ruba strpljenja, jer ne možete predvidjeti sva moguća rješenja. Čak je zakazao i vaš unutrašnji radar koji vam govori šta i kako. Pokušajte ne razbijati glavu budućnošću i posvetite se trenutnom danu i situacijama na koje imate uticaja.

 

Škorpija

ŠkorpijaImate visoko postavljenu letvicu želja i pomalo vas hvata strah da se neće sve ostvariti baš kako ste vi zamislili. Uložili ste puno truda u svoj društveni život pa imate i visoka očekivanja. Budite realni pa će i rezultati biti zadovoljavajući za vas. Bacite kockicu i počnite rješavati jedno po jedno.

 

Strijelac

StrijelacBavljenje detaljima danas vas ne privlači previše, ali nagomilani zaostaci vam ne daju previše mira pa se posvećujete poslu dublje nego inače. Nemojte se zeznuti i pristati na sumnjive prečice, obavite posao kako treba, jer ako sada ne završite ono što ste započeli, kasnije ćete imati duplo više obaveza. Danas i tako nije dan za započinjanje novih stvari, ma koliko vam se zanimljivim činile.

 

Jarac

JaracDanašnji dan govori vam da treba da usporite i dovršite trenutne poslove prije nego krenete u nove ideje i projekte. Nije baš najsjajniji dan za vas, ali i dalje možete postići puno toga ako dobro izbalansirate svoje ambicije i pristup s objema nogama čvrsto na zemlji. U ljubavi vas prati podrška partnera koju želite. Nemojte zaboraviti biti zahvalni na tome.

 

Vodolija

VodolijaOsjećate se intelektualno nadmoćno i želite iskoristiti ovaj trenutak kako biste riješili što više svojih planova. Pretjerano impulsivno ponašanje moglo bi vas dovesti u nepriliku pa dobro provjerite što treba prije nego se zatrpate poslom. Kraj sedmice puno je pametnije razdoblje za nove projekte pa se sad više posvetite razmišljanju nego djelovanju.

 

Ribe

RibeIako niste raspoloženi za rasprave, današnja bi vam mogla otkriti slabe karike vaše veze pa je nemojte izbjegavati. Nemojte odbacivati drage ljude samo zato što imaju drugačije mišljenje od vas. Radije pokušajte poraditi na kompromisima kako biste učvrstili trenutne odnose, jer su predragocjeni da bi se pokvarili.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info