Najbolji parfemi za Ljeto 2016.

0

Kako biste i ovog ljeta mirisale fantastično, donosimo vam najbolje ljetne parfeme. Uživajte!

 

Giorgio Armani – “Sun di Gioia”

Ukoliko tražite topli, ženstveni miris koji sa sobom nosi vedru i svježu ljetnu amosferu i osjećaj sreće koji nude prvi sunčevi zraci na koži, Sun di Gioia je baš za vas.

 

Dior – “J’adore Lumiere”

Neodoljivi miris ispunjen svjetlošću, radošću i željom za životom koji oživljava note bijelog cvijeća i citrusa pod vrelim suncem Mediterana. Njegova cvjetno-voćna mješavina nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a idealan je kako za vrele ljetne dane tako i za tople ljetne večeri.

 

Estée Lauder – “Pleasures Aqua”

Veoma lagan, nježan i prozračan, Pleasures Aqua parfem je koji ćete nositi cijelog dana i neodoljivo će vas podsjećati na more i žurku na plaži. Veoma prijatan i svjež parfem koji godi svim čulima.

 

Chloe –  “Love Story Eau de Toilette”

Love Story Eau de Toilette ljubavna je priča koja počinje sastankom na jutarnjem suncu. Parfem je senzualnija, cvjetnija i svježija nijansa originala (Love Story) te je prikladan za sve prilike.

 

Jean Paul Gaultier – “Classique Betty Boop Eau Fraiche”

Miris koji je neodoljiva kombinacija buketa bijelog cvijeća, jasmina i cvijeta narandže, dodatno je pojačan notama limun sorbea, đumbira i soka šećerne trske. Sam parfem oslikava prirodu slobodne, nezavisne žene koja zna šta želi, ali i koja se ne boji da traži ono što joj pripada. Idealan je za večernje varijante.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info