Dnevni horoskop za 12.06.2016.

0

Ovan

OvanObaveze koje se tiču vašeg doma danas bi mogle biti zahtjevnije nego inače pa odmah u startu odvojite sebi dovoljno vremena. Dobićete mudar savjet od starijih ukućana. Neka vam ne bude teško priznati im da ste u nečemu pogriješili – niko vam to neće zamjeriti. Posvetite dio dana obavezama koje stalno odgađate, ma koliko vam bila mrska i sama pomisao na njih. Kad se jednom pokrenete, razveseliće vas spoznaja da vam sve ide od ruke.

 

Bik

BikPosvetićete se čišćenju kuće, obaviti zaostale poslove i pripremiti se za predstojeću sedmicu. Bićete pričljivi i otvoreni prema novim poznanstvima. Okruživaće vas ljudi koje volite, a koji će vam pomoći u donošenju jedne odluke. U večernjim satima primićete vijest koju nestrpljivo iščekujete.

 

Blizanci

BlizanciIskazivaćete nezadovoljstvo zbog načina života, obaveza ili pritisaka unutar porodice. Niko ne može promijeniti ono što vi možete. Zato nemojte stajati sa strane nego nađite načina da to tako ne bude. Potrudite se bolje organizovati svoje vrijeme i slijed aktivnosti. Zanemarite li značaj slobodnog vremena, osjećaćete se iscrpljeno.

 

Rak

RakBićete druželjubivi pa ćete rado ugošćavati prijatelje ili rodbinu. Neki će, uprkos pozivu na dobru zabavu, radije ostati kod kuće. Odmorite se od planiranih obaveza. Dopustite sebi da bez grižnje savjesti odgledate omiljene filmove ili da u miru pročitate knjigu.

 

Lav

LavNe kupujte stvari koje vam se cijenom čine povoljne, jer ćete poslije shvatiti da je kvalitet upitan. Ako vas more brige, zaposlite se rutinskim aktivnostima. Obavite kupovinu, spremite ormare, poslušajte omiljenu muziku. Veče je stvoreno za zabavu pa otiđite u bioskop, nađite se s prijateljima ili organizujte večeru za manje društvo.

 

Djevica

DjevicaŽeljećete uzbuđenje i dinamična događanja. Jedni će se uputiti s društvom u provod, a drugi se zabaviti omiljenom aktivnošću i onime što ih ispunjava. Kontakti koji vas danas očekuju biće ispunjeni uzajamnim simpatijama i ugodnom komunikacijom. Razveseliće vas vijest vezana za nekoga ko vam je blizak.

 

Vaga

VagaZamaraće vas mnogo toga: od buke iz komšiluka do zahtjeva ukućana koji će od vas tražiti više nego što im možete pružiti. Bez obzira na vremenske uslove, izađite malo iz kuće, pokrenite se i napravite nešto korisno za svoje psiho-fizičko stanje. Posvetite se sređivanju doma i pripremama za novu radnu sedmicu.

 

Škorpija

ŠkorpijaBićete odlično raspoloženi, a mnogi će s više samopouzdanja okrenuti novu životnu stranicu. Slobodnima će se svidjeti osoba koja ih podsjeća na bivšu ljubav – možda je ipak niste do kraja preboljeli. Prihvatite poziv prijatelja i krenite na put koji će vam osvježiti svakodnevnicu, ali i donijeti zanimljiva poznanstva.

 

Strijelac

StrijelacPartneru ćete u naletu ljutnje svašta izgovoriti. Nećete prezati ni od grubljih riječi pa može doći do svađe. Ako je uzrok premorenost ili stres, dajte to partneru na znanje. Ne rješavajte probleme šutnjom. Zbog obaveza moraćete se prilagoditi zahtjevima bližnjih, što će vas jako iscrpljivati. Odgovaralo bi vam da vas svi puste na miru.

 

Jarac

JaracDan je povoljan za sve vas koji putujete. Oni koji ostaju kod kuće dobro će se zabaviti čitanjem ili gledanjem omiljenih serija. Vašu strastvenost probudiće osoba čijoj inteligenciji i smislu za humor nećete moći odoljeti. Ako ste u vezi, partner će preuzeti na sebe većinu kućnih poslova kako bi vas rasteretio.

 

Vodolija

VodolijaSamozatajni ste i tek naizgled mirni. Podsvijest će vam biti aktivna, intuicija jaka, a aktivnosti koje držite podalje od očiju znatiželjnika uskoro će se pokazati bitnima. Ako ste planirali ugostiti mnogo ljudi, budite mirni, jer ćete biti savršen domaćin. Nekog ćete poželjeti malo bolje upoznati, bez obzira na upozorenja nekih poznanika.

 

Ribe

RibeBićete izloženi proturječnim zahtjevima porodičnog života s jedne i ličnih potreba s druge strane. Partner će od vas očekivati odgovore na neka pitanja, tražiti od vas da se odlučite ili izjasnite. Međutim, dan nije dobar za razgovore i ljubavne odluke, jer će vam objektivnost biti umanjena. Objasnite voljenom da niste raspoloženi.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info