Dnevni horoskop za 11.06.2016.

0

Ovan

OvanDanašnja politika tišine čini se kao dobra taktika, ali vaš plan izbjegavanja sukoba mogao bi vam se obiti o glavu. Lijepo je što mislite da ste sposobni zadržati jezik za zubima, ali količina frustracija koja se nagomilala u vama mogla bi danas preliti čašu strpljenja i sve pretvoriti u veliki haos. Preduhitrite sami sebe i okružite se ljudima koji vas razumiju te na vrijeme podijelite osjećanja s njima.

 

Bik

BikZnate kako sve što vam ide savršeno u životu ima svoju zamku pa pokušavate otkriti gdje je ona danas. Komunikacija s ljudima vam je toliko dobra da ne vidite kako ste jednostavno preskočili činjenice koje vam ne odgovaraju. Fokusirajte se na mogućnosti koje vam nudi dan kako biste izbjegli prazne hodove. Sami odgovarate za svoja djela i riječi pa čak i one koje ste “odbili čuti”.

 

Blizanci

BlizanciNestašni Jupiter prevladao je vašeg vladara Merkura i donio vam novu energiju i optimizam. Ipak, nemojte se pretjerano opustiti na krilima pozitive, jer Jupiter donosi i irealno gledanje na svijet. Niste spremni prihvatiti istinu, jer ne želite izgubiti dobar osjećaj koji nosite u sebi. Suočavanje s realnošću dobnosi početnu bol, ali dugoročno gledano donosi vam više olakšanja nego samozavaravanje.

 

Rak

RakSpremni ste na razgovore o osjećanjima, ali i dalje ne želite o pitanjima koja vam mogu vratiti mrski osjećaj odbačenosti. Ako prihvatite da vaš trenutni strah od napuštanja ima dublju svrhu u vašoj karmi, biće vam lakše nositi se s intenzivnim osjećanjima koja se trenutno otkrivaju. Ako započinjete novu vezu, potrudite se da je postavite na pravim temeljima, jer ono što sad započnete potrajaće duže vrijeme.

 

Lav

LavRastreseniji ste nego inače i stvari vas više diraju, posebno na emotivnom planu. Izbjegnite raspravljanja s partnerom ako ne želite nekontrolisani izljev emocija koji bi vas mogao dovesti i do prekida veze. Napravite pauzu i jednostavno odmarajte cijeli dan u mirnim aktivnostima uz omiljeni film, svijeće i laganu muziku. Pripazite kome se povjeravate o svojim dubokim osjećanjima, jer neko iz vaše okoline pravi se veći prijatelj nego što jeste.

 

Djevica

DjevicaVaša planeta Merkur danas vas prebacuje u drugu brzinu i uvodi u svijet u kojem svi pričaju o ljepoti i dugama na nebu. Nakon svijeta pesimizma, u kojem ste zapeli, ovo vam se čini kao iznenadna sreća te ste u opasnosti slijepo se prebaciti u svijet šarenih kišobrančića. Pretjerivanje nikad nije rješenje pa nađite zlatnu sredinu između realnosti i uživanja. O ozbiljnim temama razgovarajte samo potpuno bistre glave.

 

Vaga

VagaMislite kako ćete svojim dobrim namjerama biti heroj dana, ali prave probleme ne želite rješavati pa su se, do sada, već i nakupili. Nemojte se zavaravati da će se riješiti sami od sebe ako ih pustite. Razmislite o svojim istinskim osjećanjima i mislima koje ne dijelite ni sa kim prije nego zakomplikujete situaciju do mjere koja je nepopravljiva.

 

Škorpija

ŠkorpijaDanas biste mogli uletiti u tešku situaciju i izaći iz nje kao pobjednik. Dodatno, danas ćete biti u mogućnosti savladati važne lekcije o sebi i svojoj samokontroli. Nemojte dodavati previše važnosti sebi, jer samohvala nije omiljena vrlina među ljudima. Osjećanja prema voljenoj osobi mogla bi porasti brže nego ste spremni prihvatiti.

 

Strijelac

StrijelacDanas ćete uživati u svom životu i odnosu s dragom osobom ili prijateljem. Neko bi vam mogao podignuti raspoliženje komplimentima o vašem izgledu i ukusu. Uzvratite istom mjerom i započnite razgovor s tom osobom. Mogli biste otkriti mnogo zajedničkih interesa, a slobodni strijelci mogli bi i započeti novu vezu. Pripazite samo malo na riječi kojima se opisujete, kako ne bi ispalo da se previše hvalite.

 

Jarac

JaracVaše misli lutaju u prostranstvima snova. Razmišljate o ljubavi i privrženosti te vam je teško koncentrisati se na realan svijet oko vas. Vaše rasuđivanje oko konkretnih pitanja malo je zbunjujuće pa nemojte donositi bitne odluke na današnji dan. Ipak, zvijezde podržavaju vaše namjere pa će vam biti lakše ostvariti neke od želja koje ste zamislili. Uživajte u svojoj ludoj vožnji nove romanse.

 

Vodolija

VodolijaPomalo ste se zasitili brojnih ideja i slika koje vam se vrte po glavi zadnjih dana. Iako vam je zanimljivo imati toliko mogućnosti pred sobom, istovremeno je i naporno isprobati svaku od njih. Najbolje bi bilo fokusirati se na jednu po jednu stvar i prepustiti intuiciji odluku kojim putem je rješavati. S partnerom ste danas spremniji na kompromise pa bi danas mogao biti dan rješavanja nekih problema koje vučete u vezi.

 

Ribe

RibeImate snažne emocije, a strast u vama buja svakim trenom, sve jače i jače. Željni ste nježnih dodira s partnerom pa biste čak mogli biti u stanju učiniti prvi korak prema njemu, što inače nije u vašoj naravi. Opustite se, budite hrabri i krenite u osvajanje. Zvijezde vam nude svoju podršku uz mali savjet: sve što radite danas, radite suptilno i nježno, kako vam i dolikuje.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info