3 najmodernije boje koje trebate nositi ovog ljeta

0

Ljetna sezona sa sobom donosi i par noviteta, bar kada je riječ o bojama. Sljedeće tri veoma su privlačne i popularne, a pomoći će vam da izgledate fantastično u svakom pogledu. Evo o kojim bojama je riječ.

 

Ružičasti kvarc

Nježna i blaga, ružičasti kvarc pastelna je nijansa ružičaste boje koja je idealna za kombinovanje sa tamnijim nijansama. Osim što je jedna od boja ove godine, ružičasti kvarc pomoći će vam da u potpunosti osvježite vaš stajling. Od bluza i majica do haljina i širokih pantalona. Da, ružičsti kvarc se “u sve miješa”.

 

Boja breskve

Iako se čini da je u posljednih par sezona nestala i pala u zaborav, snagu boje breskve nikada ne treba potcijeniti. Ona se, ovog ljeta, vraća na velika vrata, a vi možete uživati u ovoj nježnoj nijasni tako što ćete odabrati bluzu ili košulju pa čak i pantalone koje možete nositi u gotovo svim prilikama. Naravno, suknja olovka kroja u ovoj nijansi čista je desetka!

 

Mornarsko plava

Ovo je, sigurno, boja koja tako podsjeća na ljeto i plažu. Najbolje je da je kombinujete sa svjetlijim nijansama (bijela, bež, boja slonovače) kako biste postigli baš taj morski “štih”. Naravno, mornarsko plava idealna je za sve prilike – od poslovnih sastanaka do večernjih izlazaka.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info