Dnevni horoskop za 09.06.2016.

0

Ovan

OvanPosvetićete se uređenju vlastitog doma. Pronađite vremena i za kulturne događaje – to će vas opustiti. Poneseni ljubavnim žarom posvetićete se partneru i pružiti mu nezaboravne trenutke. Samci bi mogli promijeniti svoj status i upoznati se s osobom s kojom će ostvariti zanimljivu komunikaciju.

 

Bik

BikUmor, neispavanost ili oslabljena koncentracija biće razlog zbog kojeg ćete reagovati sa zakašnjenjem u jednoj situaciji. Osigurajte sebi dovoljno odmora od obaveza, posebno ako su iza vas naponi dani. Ako putujete, budite oprezni u saobraćaju i izbjegavajte preticanje ostalih učesnika na putevima.

 

Blizanci

BlizanciIzlazite i zabavljajte se – bićete svima simpatični i privlačni. Ako nešto započinjete, ugodno će vas iznenaditi podrška okoline. Oni koji su nesrećno zaljubljeni mogli bi imati uspjeha u pokušaju da se zbliže sa simpatijom. Razveseliće vas telefonski poziv prijatelja kojeg niste dugo čuli ni vidjeli.

 

Rak

RakTrenuci provedeni u odmoru, ispred televizora ili u ljubavnom zagrljaju djelovaće podsticajno na vas. Razgovor će pridonijeti da ponovno steknete povjerenje u odnos koji ste smatrali nepovratno izgubljenim. Partner će vam staviti do znanja koliko mu značite, poklonom ili riječima. Neko će se sjetiti da vam je dužan novac i vratiti vam ga.

 

Lav

LavVaše raspoloženje biće zarazno pa veče rezervišite za zabavu i druženje. Mogli biste uspješno riješiti ljubavni problem koji vas je mučio u posljednje vrijeme. Kreativnost će vam biti istaknuta pa ne čudi ako ćete napraviti razmještaj u kući. Na pamet će vam padati odlične i praktične ideje.

 

Djevica

DjevicaPrilično ste aktivni i u pokretu, ali osjećate povremenu potrebu da se povučete i o nečemu u miru razmislite. Ne stavljajte se u položaj onoga koji čeka. Sve što budete činili, radite zato što to želite, a ne zato što se to očekuje od vas. S nečijom ljubomorom prema vama najbolje je boriti se ignorisanjem.

 

Vaga

VagaDan će vam ispuniti druženje, pojačana fizička i mentalna aktivnost te susreti s ljudima koje dugo niste vidjeli. Osjećaćete veliko uzbuđenje i priliv energije. Prihvatite poziv za zabavu i učestvujte u svim aktivnostima, ali vodite računa o umjerenosti, posebno kada su alkohol i hrana u pitanju. Probava bi vam mogla biti osjetljiva.

 

Škorpija

ŠkorpijaPoslovna i ljubavna svakodnevnica biće narušena nepovjerenjem. Nestrpljivi ste, skloni brzopletim i krivim procjenama pa biste mogli donijeti par pogrešnih odluka. Izbjegavajte aktivnosti koji iziskuju previše napora, posebno onog fizičkog. Prespavajte neke odluke, jer nećete biti previše objektivni.

 

Strijelac

StrijelacMnogo ćete izlaziti pa je veća mogućnost da doživite fatalan susret i zaljubite se. Strast koju raspiruju zvijezde unijeće osvježenje u vaš brak. Dobre veze uspostavićete s članom rodbine iz inostranstva ili će vam neko dati do znanja da bi vas volio posjetiti. Neke među vama privući će svijet alternative i duhovnosti.

 

Jarac

JaracVodićete računa o sebi, što će se primijetiti i u vašem ponašanju. Zahtijevaćete i očekivati mnogo od ljubavi i partnera, smatrajući kako to zavređujete. “Pomjerite” se od briga i problema. I vama su potrebni trenuci mira, opuštanja i razbibrige. Šetnja gradom, kafa s prijateljima ili posjeta salonu ljepote uljepšaće vam dan.

 

Vodolija

VodolijaDrugi će se uplitati u vaš privatni život, neprestano vas propitkivati ne bi li doznali šta planirate, osjećate ili o čemu razmišljate. Poželjećete malo svog mira i tišine. Kvalitet ljubavnog odnosa zavisiće od toga koliko ste sposobni s partnerom iskreno razgovarati. Ne raspravljajte o problemima u vrijeme ručka. Nađite pogodnije vrijeme.

 

Ribe

RibeVodite računa o zdravlju, ne uzbuđujte se zbog sitnica i nervozu ne liječite cigaretama ili alkoholom. Iskoristite dan kako biste popravili neke odnose koji su skrenuli na stranputicu. Ne čekajte da neko drugi napravi prvi korak. Partneru predstoje neplanirane obaveze zbog kojih ćete morati odustati od nekih planova.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info