Dnevni horoskop za 06.06.2016.

0

Ovan

OvanZnaćete se nametnuti, istaknuti najbolje na sebi, a ljudi će vam se obraćati s pitanjima, ponudama i prijedlozima. Prihvataćete pozive za izlazak, a kojih će biti više nego što ih očekujete. Studenti će briljirati u znanju i polagati ispite. Ako se nađete u većem društvu, možda ćete nekog osvojiti.

 

Bik

BikPromijeniće se vaš način doživljavanja stvarnosti. Postaćete borbeniji, a takmičarski duh će biti istaknut. Nove ljubavne simpatije su na pomolu. Noviteti će biti vezani za osobu koja radi s vama ili se bavi sličnim poslovima. Studenti će se isticati znanjem. Nećete imati teškoća s učenjem i polaganjem ispita.

 

Blizanci

BlizanciRadićete prekovremeno ili pripremati važan projekat u kojem će učestvovati velik broj ljudi. Vaša uspješnost zavisiće od tuđih usluga, znanja i sposobnosti. Godiće vam česti susreti i još češće poruke koje će vam slati simpatija. Imaćete osjećaj da vaš odnos napreduje i da situaciju držite pod kontrolom.

 

Rak

RakNesigurni ste i razdražljivi pa će ljudima koji s vama sarađuju ili žive biti teško komunicirati. Moraćete prihvatiti da sve što ne možete promijeniti jednostavno treba pustiti da se dogodi samo po sebi. Učinite sebi život ugodnijim, ne zaboravite na njegove lijepe strane. Posvetite se hobijima, sportu i svemu što može oplemeniti tijelo i duh.

 

Lav

LavPlanetarne energije činiće vas privlačnima i društvenima. Znaćete se pravilno postaviti u različitim situacijama, neugodne preokrenuti na humor, a u onim dobrim maksimalno uživati. Bićete lukavi i diplomatični, što će se povoljno odraziti na poslovni život. U ljubavi ćete biti vrckavi i željni novih iskustva.

 

Djevica

DjevicaOsjećaćete umor, ali znaćete da je bolje da sami završite posao nego da se oslanjate na pojedince u čije sposobnosti sumnjate. Jedna vijest će vas uznemiriti, ali ne gubite živce, ionako će se sve okrenuti u vašu korist. U braku će nedostajati dobre komunikacije. Partner vas ne razumije i ne pomaže onoliko koliko očekujete.

 

Vaga

VagaVaša kreativnost mnoge će ugodno iznenaditi, a poslovna učinkovitost oduševiti nadređene. Znaćete se zabavljati i biti ozbiljni kada to zatreba. Ako vam posao podrazumijeva nastup i rječitost – zablistaćete. Bilo da ste u braku ili sami, ljubavni život će procvjetati. Planete podržavaju zbližavanje s osobom koja vam se sviđa.

 

Škorpija

ŠkorpijaNeki saradnici vam neće biti naklonjeni, ali ćete zato uživati podršku uticajnih ljudi. Činiće vam se da se uzalud trudite, ali vrijeme će pokazati drugačije. Mogli biste riješiti ključna pitanja poput kupoprodaje nekretnina, sticanja stanarskog prava ili dobijanje zajma. Na poslovne izazove odgovorite povećanim naporima.

 

Strijelac

StrijelacIspunjavajte obećanja, poštujte rokove i ne govorite ono iza čega ne stojite. U protivnom biste mogli navući na sebe nečiju ljutnju ili dovesti u pitanje ugled koji uživate. Moguće su sudske parnice, odnosno aktivnosti vezane za sud, pravo i zakone. Pazite kako vozite i čuvajte se prekršaja.

 

Jarac

JaracRaščistite ljubavne dileme, odlučite se za odnos i partnera koji pruža sigurnost i izbjegavajte veze zasnovane samo na fizičkoj privlačnosti. Dan je dobar za ugovaranje pregleda ili odlazak stomatologu, a oni koji su u potrazi za poslom, mogli bi ga i dobiti, ali posao neće biti u vašoj struci.

 

Vodolija

VodolijaPlanetarni uticaji biće od pomoći svima onima koji dugo čekaju na svoju priliku ili razrješenje nejasnih i problematičnih odnosa. Predstoje vam romantični susreti, strastveni dodiri, a možda i nova ljubav. Na radnom mjestu ćete se istaknuti i dobiti potvrdu svojih kvaliteta. Odlično ćete poslovati, čak i ako vladaju stresni uslovi.

 

Ribe

RibeMogući su propusti u komunikaciji. Pazite da nečije privatne detalje ne ispričate osobi koja će ih prenijeti dalje. Ukoliko radit na povjerljivom finansijskom projektu, bićete pod velikim pritiskom, ali ćete donositi dobre odluke. Porodična situacija biće napeta zbog nečije nepopustljivosti.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info