Dnevni horoskop za 31.05.2016.

0

Ovan

OvanJedva ćete dočekati kraj radnog vremena da se možete posvetiti sebi i privatnom životu. Trebaće vam mira i intimnog druženja s partnerom, bez pritiska šefova, roditelja ili djece. O problemima koji vas muče popričajte s prijateljem od povjerenja, jer će vašu situaciju sagledati objektivnije nego vi.

 

Bik

BikSve bolje ćete razumjeti ljude koje volite i tolerisati im greške i mane. Partner će biti siguran u vašu ljubav, što će se primijetiti i na njegovom ponašanju. Samci, neko će vas zainteresovati, a međusobna privlačnost sve više će rasti. Shvatićete da su vaša osjećanja duboka i snažna i uvjerićete se da isto osjeća i druga strana.

 

Blizanci

BlizanciVremena za odmor gotovo da nećete imati. Čak i ako ste sve odradili, slijede vam nove obaveze. Obuzdajte sklonost sitničavosti. Ako neko pogriješi u nečemu, pređite preko toga i radije mu pomozite. Ako vam je ljubavni odnos u krizi, dan nije povoljan za pomirenja, jer će razgovor krenuti u pogrešnom pravcu.

 

Rak

RakDan je odličan za putovanja, učenje, ali i za sportske aktivnosti. Ako želite da se nekome dokažete, uspjećete u tome bez problema. Slobodne će iznenaditi snažne emocije koje će u njima pobuditi neko koga su doživljavali nezanimljivim i površnim. Shvatićete da ste pogriješili i pogrešno procijenili drugu stranu.

 

Lav

LavBiće situacija u kojima ćete šarmom i osmijehom dobiti više nego što očekujete. Izvjesna je podrška prijatelja ili ljudi na položaju. Postići ćete uspjeh na ispitima, konkursima i poslovnoj prezentaciji. Ukoliko morate njegovati bolesnog člana porodice, trebaćete žrtvovati mnogo slobodnog vremena kako biste mu se posvetili.

 

Djevica

DjevicaZbog obaveza prema roditeljima ili sklonosti neraspoloženju, mogli biste zanemariti svoju vezu. Partner vam je spreman pomoći, ali više će vam odgovarati da sami pronađete rješenja. Mnogo ćete razmišljati o svom ljubavnom životu, analizirati osjećanja suprotne strane i sve ono što niste, a trebali ste, uradili ili rekli.

 

Vaga

VagaBudite ljubazni prema strankama ili kolegama, jer vas neki neće dobronamjerno posmatrati i jedva će čekati da u nečemu pogriješite. Ako ste nedavno prekinuli vezu, pokušaćete se opustiti flertujući, ali misli će vam se vraćati na bivšeg partnera. Poslovna zbivanja zahtijevaće brze reakcije i više prodornosti.

 

Škorpija

ŠkorpijaTeško ćete odoljeti nečijoj inteligenciji i vrckavom smislu za humor. Vaš odnos brzo bi se mogao pretvoriti u ljubavni, a prethodiće mu intenzivno dopisivanje. Ako ste u braku, partner će preuzeti na sebe kućne obaveze kako bi vas rasteretio, a i djeca će pokazati više zrelosti u ponašanju.

 

Strijelac

StrijelacIznenadne situacije i zahtjevi bližnjih spriječiće vas da dan provedete na zamišljeni način. Da biste udovoljili potrebama ukućana, odustajaćete od ispunjenja svojih želja. Ukoliko imate planirani poslovni sastanak ili druženje, potrajaće duže nego što ste predvidjeli. U poslu ćete se boriti protiv nametnutih ograničenja.

 

Jarac

JaracPoboljšaće vam se koncentracija i moć zapažanja. Nalazićete prave riječi i spretno se izvući iz neugodnih situacija. Prema bliskim ljudima bićete velikodušni i pažljivi. Odnos s partnerom će se poboljšati, velikim dijelom zahvaljujući vašoj inicijativi. Mogli biste čuti vijesti od rođaka, a nije isključeno ni da vas posjete.

 

Vodolija

VodolijaZateći ćete se u neugodnim situacijama, za čije rješavanje će biti potreban veliki napor i domišljatost. Nikud ne žurite, strpite se. Finansijska situacija kreće uzlaznom putanjom, a na pomolu su i novi izvori prihoda. Izvjesna je finansijska dobit od intelektualnog rada, putovanja ili honorarnog posla.

 

Ribe

RibeRado ćete pomagati drugima i biti spremni na ustupke i razgovor. Nečega ćete se odreći, kako biste olakšali jednu situaciju ili razvili dogovor. Bračne veze biće obogaćene novim zajedničkim iskustvima pa ćete se s partnerom lijepo slagati. Očekujte pozitivno rješenje molbe, zahtjeva ili sudskog spora.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info