Torba: Jedina 4 modela koja su vam potrebna za sve prilike

0

Koliko god voljeli nove stvari, duboko u sebi znamo da, kada je riječ o našim ormarima, ali i o većini drugih stvari, manje je stvarno više.

Ako kupite “bolje” stvari, u potpunosti se možete izvući sa kupovinom manje stvari. Tako je i sa torbama. Zapravo, potrebno je da u vašem arsenalu imate samo sljedeće četiri.

Strukturisana torba


Razmišljajte o elegantnoj torbi sa ručkama na vrhu kao o dobroj investiciji. Birajte neutralne boje (siva, teget, crna i boja kože), jer ćete ih moći kombinovati sa svim drugim komadima garderobe (odnosno cipelama). Pored toga, ona je dovoljno velika da u nju stavite sve svakodnevne potrepštine, a neće izgledati glomazno kada to uradite.

Torba preko ramena


Ona se nosi prebačena preko ramena na suprotnu stranu i idealna je za sve prilike – naravno, to uveliko zavisi i od samog modela torbe koji birate. Najbolje je da bude srednje veličine, neutralnih boja, sa tek par ukrasa.

Prostrana tote torba


U redu, ponekad morate nositi ono što se čini kao da je cijeli život, a u takvim situacijama prethodne dvije torbe nisu od pomoći. Upravo zbog toga vam je potrebna prostrana tote torba (velika torba sa ručkama) minimalističkog dizajna, jer će odlično izgledati kada je puna, ali i kada je manje puna.

Veća pismo torba


Pismo torba više nije samo za večernje varijante, posebno kada je riječ o većim modelima. Možete ih nositi i tokom dana, ali pazite da ih ne pretrpate. U svakom slučaju, veoma su zgodne kada trebate ponijeti tek par stvari i izgledati veoma elegantno.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info