Dnevni horoskop za 30.05.2016.

0

Ovan

OvanUsljed svih burnih događaja i obaveza koje vas danas očekuju, činiće vam se kao da ste na brodu koji plovi bez kapetana. Ništa neće ići kako ste zamislili. Poslušajte savjet dobronamjerne osobe i vratićete se za kormilo. Vijest koju ćete dobiti iz inostranstva vratiće vam vjeru u vas i vaš rad.

 

Bik

BikDan će vam proći s osmijehom na licu. Trud koji ste uložili u odnos s partnerom konačno će početi davati rezultate. Kolege i nadređeni će vas poduprijeti u realizaciji vaše ideje, nakon mnogo vremena i borbe. Mogli biste sresti drage prijatelje ili rodbinu i provesti popodne u smijehu i oživljavanju dobrih uspomena.

 

Blizanci

BlizanciNapeta situacija između vas i partnera doseći će vrhunac, a i na radnom mjestu vladaće loši međuljudski odnosi. Nervoza, nerazumijevanje i stres tokom cijelog dana ostaviće posljedice i na vaše tijelo. Poželjećete da zaboravite ovaj dan što prije. Povjerite se najboljem prijatelju koji će vam dati vrijedan savjet.

 

Rak

RakZavidna koncentracija i racionalnost biće jedno od vaših najjačih oružja. Iako vam pažnja neće biti usmjerena na ljubav, nećete je moći ignorisati. Možda upravo danas s partnerom razjasnite nesporazum i obnovite vezu. Na poslu ćete se osjećati korisno, dobro se snaći u dobijenim zadacima i riješiti ih s lakoćom.

 

Lav

LavAko ste u vezi, očekuju vas nesporazumi s partnerom. Na površinu će izaći karakterne razlike u punoj snazi. Ukoliko niste u vezi, a imate romantična osjećanja prema nekome, danas nije najbolje vrijeme za bilo kakve ozbiljne razgovore na tu temu. Ne dopustite sebi uvlačenje u bilo kakva govorkanja i kancelarijske tračeve.

 

Djevica

DjevicaU porodičnim odnosima očekuje vas napeta situacija, a koju će biti moguće riješiti tek racionalnim razmišljanjem i mirnim razgovorom unutar porodice. Teško ćete se snalaziti u nametnutim odgovornostima. Ne odbijajte pozive na druženje, ma koliko bili neraspoloženi. Prijatelji će vas znati oraspoložiti.

 

Vaga

VagaPrenosićete svoju pozitivnu energiju na druge ljude, bez obzira na način komunikacije. Razgovori između vas i partnera teći će glatko – podudaraće vam se misli i želje, što će kod oboje stvoriti osjećaj sreće i zadovoljstva. Budite oprezni s trošenjem teško zarađenog novca i nastojte odoljeti kupovini nepotrebnih stvari.

 

Škorpija

ŠkorpijaVrijeme je za malu promjenu koja će vam dati dodatnu motivaciju da dovršite stvari koje ste započeli. Promijenite raspored stvari u kući, bacite suvišne papire koji vam već sedmicama stoje na radnom stolu ili samo promijenite put kojim inače idete. Rezultat će vas oduševiti. Ako počinjete s dijetom, budite uporni!

 

Strijelac

StrijelacUprkos radnim navikama i volji za poslom ili učenjem, sitnice će vam kvariti koncentraciju tokom cijelog dana. Isključite telefon i zamolite one oko vas za tišinu. U nekoliko navrata bićete izloženi povećanom stresu. U odnosu s partnerom bićete prisiljeni da napravite ustupke koji vam nisu najdraži, ali shvatićete da je to jedino ispravno.

 

Jarac

JaracSve vaše zasluge konačno će isplivati na vidjelo. Od nadređenog ćete biti pohvaljeni pa nije isključeno da vam ponudi bolje radno mjesto ili povišicu. Ako i niste zaljubljeni, mogli biste se naći usred ljubavne priče ni sami ne shvatajući kako ste se tu našli. Nemojte previše razmišljati ni analizirati, samo se prepustite osjećanjima.

 

Vodolija

VodolijaNovac kao da vam klizi kroz prste. Suzdržite se od trošenja i smanjite troškove na najmanju moguću mjeru. Iako ste danas planirali popodnevni odmor, nećete odbiti iznenadne pozive za druženje. Na radnom mjestu, među vašim kolegama vladaće netrpeljivost, ali ne dajte se uvući u rasprave koje vas se ne tiču.

 

Ribe

RibeZaljubljene očekuje dan pun prevrata na emocionalnom planu. Zbog poslovnih i drugih obaveza, partner vam neće biti u mogućnosti posvetiti dovoljno pažnje, što će izazvati pravu buru u vašem odnosu. Kolege vam nisu naklonjene, ali vas to neće spriječiti da odradite posao i više nego dobro.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info