Dnevni horoskop za 28.05.2016.

0

Ovan

OvanNeiscrpan optimizam bez opterećujućih misli o budućnosti uljepšaće vam dan. Zaljubljeni bi ga mogli provesti van grada, na mirnom i tihom mjestu, dok će se roditelji pomučiti kako bi izašli na kraj s nestašlucima svojih najmlađih. Neke će razveseliti dolazak gostiju, čak i ako to bude nenajavljeno.

 

Bik

BikAko niste spremni na ustupke, ne započinjite raspravu s ukućanima. Čak i ako ste planirali dan posvetiti odmoru, griža savjesti vam to neće dopustiti. Ne podliježite pretjeranim razmišljanjima i analizama. Ne možete ispraviti greške iz prošlosti, ali zato možete spriječiti da do njih dođe u budućnosti. Posvetite se voljenoj osobi ili novoj vezi.

 

Blizanci

BlizanciOpustite se i pokažite svoju zabavniju stranu prirode. Uključite se u neke aktivnosti zajedno s ostalim ukućanima i na taj način razbijte dosadnu svakodnevnicu. Nemojte zanemariti društveni život. Ako vas pozovu prijatelji, odazovite se. Komunikacija s njima teći će u vedrom tonu. Očekuje vas telefonski poziv iz inostranstva.

 

Rak

RakNe zanemarujte važnost porodične komunikacije. Bližnji očekuju da raspravite o problemima, a ne da se pravite da ih nema. Ipak, pazite da se sve ne pretvori u svađu. Ako ste odvojeni od partnera, pronađite načina kako biste mu pokazali da vam nedostaje. Lijepo sročena poruka sigurno će ga razveseliti.

 

Lav

LavSmetaće vas pretvaranje osobe koja pred vama glumi ljubaznost, dok će s druge strane koristiti svaku priliku kako bi vas ogovarala iza leđa. Mlađe pripadnike znaka očekuju prolazne trzavice s roditeljima, čija će im pretjerana briga biti teret. Dokažite im da se možete brinuti o sebi.

 

Djevica

DjevicaMoraćete pokazati više strpljenja i pomirljivosti kada su u pitanju rodbinski i porodični odnosi. Bližnji će od vas očekivati razne usluge, možda prevoz ili kućne popravke. Najradije biste pobjegli negdje gdje ćete imati svoj mir. Neke ljubavne prilike koje su bile na čekanju počeće se razvijati. Budite strpljivi i ništa ne brzajte.

 

Vaga

VagaPlanovi vezani za ljude iz drugog grada ili inostranstva odvijaju se na željeni način. Jutarnja kafa ili večernje druženje uvode u vaš život zanimljive pojedince. Mogli biste dobiti poruku od osobe koju ste već zaboravili. Neki će danas ići na put, a oni koji ostaju kod kuće mogli bi čuti dobre vijesti od rodbine.

 

Škorpija

ŠkorpijaOsjećaćete zasićenost trenutnim načinom života. Sve vam djeluje predvidivo, učinite nešto da to tako ne bude. Odnosi s ukućanima iziskivaće više opreza. Dug boravak u kući ispuniće vas nezadovoljstvom, a nervozni ukućani ljutnjom. Prošetajte ili otiđite do prijatelja koji vas najbolje razumije.

 

Strijelac

StrijelacAko želite da se dobro zabavite, iskoristite veče za izlazak i druženje. Sitne bračne razmirice mogle bi raspiriti već pomalo ugaslu iskru strasti – sjetite se onih simpatičnih zadirkivanja kojima ste partneru golicali maštu. Slobodno vrijeme posvetićete druženju s djecom i vrlo pronicljivo otkrivati šta ih muči.

 

Jarac

JaracPoslovna situacija neće se bitnije promijeniti, a obaveze će biti već dobro poznate pa ćete ih obavljati s lakoćom. Ljubavna situacija ne donosi emotivno ispunjenje pa ćete preuveličavati partnerove nedostatke. Predveče biste mogli da se odazovete pozivu za izlazak i da se dobro zabavite do sitnih sati.

 

Vodolija

VodolijaNe odbijajte pozive za izlazak – spretno ćete voditi razgovore i predstaviti se u najboljem svjetlu. Ljubavna zbivanja ispunjavaju vas mirom i zadovoljstvom. Ne dopustite da vam crv sumnje pokvari dobre izglede za nastavak odnosa. S vašom vezom je, za sada, sve u redu pa ne tražite probleme tamo gdje ih nema.

 

Ribe

RibePlanete će unijeti prolazni nered u vaše intimne odnose. Bićete osjetljivi i zabrinuti, ali suzdržite se od naglih odluka. Nemojte čekati da se zaljubite i da nova ljubav iz vašeg života potisne staru. Na taj način ćete se udaljiti od stvarnih potreba svoga srca i biti nezadovoljni. Bolje skupite hrabrosti i preduzmite nešto.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info