Dnevni horoskop za 27.05.2016.

0

Ovan

OvanEntuzijazma vam neće nedostajati. Iako vam konačni cilj izmiče, svakim danom sve ste mu bliže. Znaćete šta morate preduzeti kako biste nešto raščistili ili zaboravili. Prijateljstvo i ljubav biće isprepleteni. Neko vam znači mnogo više nego što to želite sami sebi priznati. Ne oklijevajte da uradite ono što želite ili smatrate potrebnim.

 

Bik

BikKonkretna ljubavna rješenja izmiču vam iz ruku. Otežano komunicirate s partnerom i teško pronalazite vrijeme u kojem ste oboje voljni za razgovor. Naročito danas nemojte insistirati na tome, jer vam nedostaje objektivnosti da shvatite partnerove motive. Na poslu ćete biti prenatrpani radnim obavezama.

 

Blizanci

BlizanciAko dođe do ljubavne svađe, neće se ništa loše dogoditi. Svađa može pročistiti ono što je trebalo, a ljubavni odnos ponovno će postati kakav je bio. Odlično ćete se snalaziti u pismenoj i usmenoj komunikaciji. Otvaraju vam se putevi prema inostranstvu i usavršavanju znanja.

 

Rak

RakIzbjegavajte ulaganja ili kupovinu skupih stvari. Odolite želji da imate nešto što prevazilazi vašu platežnu moć. Moguća je kulminacija nesporazuma s partnerom. Nijedno neće propustiti priliku da uvrijedi ono drugo. Trenuci samoće biće nužni za održavanje raspoloženja, ali i za sređivanje uzburkanih dnevnih utisaka.

 

Lav

LavMogli biste se prihvatiti previše zahtjevnog posla i osjećati se iscrpljeno, ali bićete zadovoljni učinjenim i postignutim. Emotivno proživljavate sve što vam se događa pa ćete biti preosjetljivi na komentare drugih. S partnerom ćete imati dinamičan erotski život, ali nedostajaće prave komunikacije pa poradite na tome.

 

Djevica

DjevicaPred vama je dan ispunjen susretima s veselim i zanimljivim ljudima. Istaknućete se u umjetničkim poslovima, a ako radite s ljudima, osvajaćete ih svojom ljubaznošću. Ukoliko veče provodite vani, ne oklijevajte pristupiti osobi koja vam se sviđa, naročito ako i sami uviđate da druga strana reaguje na vašu blizinu.

 

Vaga

VagaDan je odličan za nove početke i pomirenja. Ako vas je neko nečim uvrijedio, pređite preko svega i pokažite da znate praštati. Sve što danas budete preduzeli biće lako ostvarljivo. Hrabro ćete se suočiti s novom situacijom u porodici i preuzeti odgovornosti ili pristupiti osobi koju ne poznajete, ali koja vas neodoljivo privlači.

 

Škorpija

ŠkorpijaBićete prožeti unutrašnjim nemirom, boljeće vas neke nepravde na poslu ili u porodici. Ipak, iz svega što vam se događa izaći ćete mnogo jači i iskusniji. Oslonite se na vlastite vrijednosti i nemojte toliko zavisiti od tuđih mišljenja. Iako će vam biti teško prikriti netrpeljivost koju osjećate prema nekim ljudima, radije se suzdržite.

 

Strijelac

StrijelacRazveseliće vas pomoć prijatelja, posebno ako vas muče ljubavne dileme. Mogli biste dobiti mudar savjet od osobe od koje to najmanje očekujete. Osjetićete potrebu da više vremena i energije posvetite bližnjima.

 

Jarac

JaracUprkos neplaniranim zbivanjima i okolnostima koje vam oduzimaju mnogo vremena, dovršićete započeto u planiranom roku. Mogli biste sklopiti dobar posao ili unovčiti nešto što već dugo pokušavate. Pružiće vam se mogućnost da riješite bitne obaveze na poslu ili fakultetu ili se više posvetite partneru i djeci.

 

Vodolija

VodolijaZnaćete šta želite, a oni u nesrećnim vezama mogli bi se odlučiti za novi ljubavni početak s nekim drugim. Odlično ćete procjenjivati situacije, ali i ljude. Znaćete kad i šta trebate reći ili uraditi i kome se obratiti za pomoć da bi uspjeh bio potpun. Posvetite više pažnje izgledu i formi.

 

Ribe

RibeMnogi će vas tražiti i pri tome ometati pa ćete doći u iskušenje da isključite telefon, kako biste nešto stigli obaviti. Nemojte stalno biti u kući. U društvu vas čeka zabava, a možda i ljubavno poznanstvo. Više pažnje posvetićete tuđim problemima, ali to će vas iscrpljivati. Tuđe nevolje proživljavaćete kao vlastite.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info