Dnevni horoskop za 26.05.2016.

0

Ovan

OvanOkolnosti vam idu naruku, ali nemojte praviti probleme tamo gdje ih nema. Trebaćete biti malo sami sa sobom, analizirajući prošle događaje i svoja osjećanja. Slobodne sate iskoristite za odmor, njegu tijela i obnovu kondicije. Druženje s osobom iz kruga poznanika dobija romantičan predznak.

 

Bik

BikPred vama je dan izlazaka i zanimljivih druženja. Razgovor koji će započeti u veselom tonu mogao bi se izroditi u zanimljivu raspravu – mnogi će ostati zadivljeni vašom pronicljivošću. Intelektualni kapaciteti su vam na vrhuncu te ćete ostavljati veoma pozitivan utisak na sve oko vas.

 

Blizanci

BlizanciNapetoj porodičnoj situaciji pridonijeće vaša nespremnost na ustupke. Savjete i prijedloge ukućana teško ćete prihvatati. Emotivni život pun je promjena. Partneru će biti teško razumjeti šta zapravo želite. Bavite li se sportskim aktivnostima, izgubljenu energiju nemojte odmah nadoknaditi obilnim obrokom.

 

Rak

RakSvojom upornošću nadoknadićete nedostatak motivacije ili povremene teškoće s koncentracijom. Svidiće vam se inteligentna osoba s kojom ćete imati mnogo zajedničkih tema za razgovor. Ipak, moraćete strpljivo čekati da dođe do obostranih simpatija.

 

Lav

LavPredložite izlazak osobi do koje vam je stalo. Budete li se premišljali, sami sebi smanjujete šanse. U bračnim odnosima dominiraće emotivni sklad i potreba da jedno drugom sve otvoreno govorite. Vozačima danas savjetujemo više opreza na putevima.

 

Djevica

DjevicaIntenziviraćete društveni život i obnoviti odnose koje ste zahladili. Emotivnu naklonost dobićete od osobe koja vam se predstavlja kao prijatelj. Sve će započeti kao površni razgovor iz kojeg ćete shvatiti da imate mnogo toga zajedničkog. Bićete zadovoljni svojim izgledom ako se više posvetite njezi tijela.

 

Vaga

VagaNećete biti raspoloženi za nježnosti s partnerom ni za druženje s prijateljima. Držaćete se na odstojanju i svoje mišljenje zadržati za sebe. Izvjesno je da ćete tražiti više mira i privatnosti. U ljubavi će biti vrlo neizvjesno; očekivaćete od partnera više podrške, ali i od njega ćete dobiti kritike.

 

Škorpija

ŠkorpijaPuni ste pozitivne energije. Zanimaće vas sve što donosi dinamiku i promjenu. Neki će s lakoćom ostvariti ljubavni uspjeh ili naići na pozitivan odjek i ispunjenje nekih planova. Mogao bi vam se svidjeti neko koga viđate u svom društvu pa ćete se preko zajedničkih poznanika raspitivati o toj osobi.

 

Strijelac

StrijelacBudite oprezni u saobraćaju, a u komuniciranju s drugima zadržite prijateljski nastup, čak i ako vas neko iritira. Trebaće vam velika snaga volje da se uhvatite ukoštac s obavezama koje vas čekaju, od čišćenja i spremanja do svih onih poslova koje niste stigli uraditi. Pogrešan izbor namirnica izazvaće probavne tegobe.

 

Jarac

JaracUživaćete u uljepšavanju i kupovini odjeće ili kozmetike. Mnogo će vam značiti nečiji kompliment. Lako ćete sticati simpatije pa planete podržavaju večernji izlazak u društvo. Potrudite se da budete u blizini osobe koja vam se sviđa, jer su velike šanse da vas primijeti i da vam priđe. Razveseliće vas vijest vezana za prijatelja.

 

Vodolija

VodolijaNeće vam biti do razgovora, a svaka tema predstavljaće vam napor. Umjesto večernjeg sjedenja u kafićima, radite nešto korisnije za tijelo i duh. Osoba kojoj se jako sviđate, daće vam do znanja da želi s vama ozbiljno popričati. Ako ne želite vezu s njom, otvoreno joj to stavite do znanja kako vas ne bi pogrešno shvatila.

 

Ribe

RibeBespotrebno ćete nekog uvrijediti ili ironičnim primjedbama poljuljati ljubavni odnos – na vrijeme se izvinite partneru. Bićete zasićeni porodičnim obavezama pa ćete sve poslove prebaciti za sutra, a danas odmarati. Ne prisiljavajte se na izlazak s društvom ako niste za to raspoloženi.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info