Dnevni horoskop za 22.05.2016.

0

Ovan

OvanBićete simpatični ljudima i mnogi će uživati u vašemu društvu. Krasiće vas pronicljivost, a zbog odlične fizičke kondicije bićete stalno u pokretu. Srećno zaljubljeni biće spremni na nove životne odluke pa su moguća ulaganja u nekretnine ili novi početak u već postojećoj vezi.

 

Bik

BikNemojte dan odmora pokvariti nepromišljenim postupcima. Ukućani se neće slagati s vašim stavovima. Priznajte ako ste pogriješili. Ljubavna zbrka počeće se odmotavati. Ako vam se čini da partner očekuje od vas više nego mu možete dati, moraćete objasniti da vam treba više vremena za neke odluke.

 

Blizanci

BlizanciNapravite nešto korisno za sebe i za druge. Obavite razgovore s rodbinom, posebno ako nemate vremena da ih vidite – barem ih telefonski možete čuti. Brat ili sestra od vas će očekivati pomoć ili uslugu koju nećete moći odbiti. Ostvarićete jednu malu pobjedu, što će vas učvrstiti u namjeri da osvojite srce osobe do koje vam je stalo.

 

Rak

RakZnaćete kako treba postupiti u određenim situacijama i pomoći riješiti probleme nekome bliskom. Zauzvrat biste mogli dobiti poklon i pohvalu koja će vas raznježiti. Posvetite se bez griže savjesti stvarima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo. Razmišljanje o poslu i egzistencijalnim brigama ostavite za neki drugi dan.

 

Lav

LavNemojte samo misliti na posao, jer se vrijedi posvetiti ljubavi, provodu i društvu. Pronađite lijepe strane svoje veze, čak i ako odnos potresaju krize. Ne dopustite nikome da vas isprovocira ili pokuša umanjiti vaše vrijednosti. Ne trebaju vam tuđa mišljenja, osim od onih za koje znate da su prema vama uvijek iskreni.

 

Djevica

DjevicaViše se krećite u društvu svoje simpatije kako bi vas mogla prmijetiti. Ipak, danas i sutra nemojte insistirati na susretu. Neka za sada sve ostane na osmijesima i pogledima. Pred nekima je dan lišen mira i privatnosti. Neko će se upletati u vaš odnos s partnerom i dovoditi vas u ozbiljne dileme.

 

Vaga

VagaNedavno iskustvo ili situacija biće vam od koristi na spoznajnom planu. Znaćete kako se treba postaviti u osjetljivoj situaciji i ograditi se od promašaja. Na vašu inicijativu moglo bi doći do susreta s bivšim partnerom, koji će vas pokušati uvjeriti da vas još uvijek voli. Blizak prijatelj daće vam odličan savjet – poslušajte ga!

 

Škorpija

ŠkorpijaOsjećaćete se iscrpljeno. Neke obaveze nećete moći odgoditi pa ćete veći dio dana biti umorni i nervozni. Zadržite odstojanje u situaciji u kojoj se od vas traži zaključak – nećete biti objektivni. Iako će odnos s partnerom biti dobar, mogli biste se posvađati oko banalnosti, kao što je kada ćete na godišnji odmor.

 

Strijelac

StrijelacNađete li se u većem društvu, pokušajte zadržati duh zabave umjesto da se upuštate u bilo kakve rasprave. Lako ćete osvajati i zabavljati se, pred vama su ugodni susreti, zaljubljivanja i obnavljanja strasti. Mogla bi vas zavoditi privlačna osoba koja će malo govoriti o sebi i time pobuđivati vašu znatiželju.

 

Jarac

JaracNeki pojedinci će vas gnjaviti dosadnim razgovorima, ali time neće umanjiti vaš optimizam. Najviše ćete uživati u užem krugu prijatelja i drugih ljudi. Vrijeme koje ćete posvetiti partneru, prijateljima ili porodici svakako treba biti samo njihovo. Poslove ostavite po strani i iskreno porazgovarajte o svemu što treba razjasniti.

 

Vodolija

VodolijaNe potiskujte osjećanja, pokažite simpatiji da vam je stalo do nje. Insistirajte na susretu i razgovoru kojim ćete riješiti ono što je ostalo nedorečeno. Uživaćete u sitnicama, a dobro raspoloženje prelaziće i na ukućane. Nailazićete na sitna, ali ugodna iznenađenja, a sretaćete i vama drage ljude na koje ste mnogo puta pomislili.

 

Ribe

RibeUljepšajte sebi život, učinite neku sitnu radost ili kupite nešto što vam se sviđa. Ako ste na proputovanju, ne zaboravite na suvenire koji će vam biti uspomena. Ako se bavite aktivno sportom, imajte u vidu granice izdržljivosti, a ako nešto popravljate po kući pazite da se ne ozlijedite. Uveče bi vas mogla mučiti nesanica.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info