Astrologija: Pun Mjesec u znaku strijelca i šta to znači za vaš horoskopski znak

0

Jednom godišnje pun Mjesec, simbol podsvijesti, putovanja i mašte, nađe se u strijelcu, znaku putovanja, kontakata sa strancima i velikog novca, a ove godine to se dešava večeras i u narednih par dana.

Iako ova faza “lutalice” Mjeseca mami na putovanja ipak pazite, jer odluke koje ćete donositi biće pod uticajem osjećanja i podsvjesnih želja, budući da se Mjesec zadržava oko dva i po dana u jednom znaku pa u toku 24 sata obrazuje različite aspekte, zbog čega najviše i utiče na naše raspoloženje.

Aspekti koje obrazuje sa tranzitnim planetama prilično su napeti: vatreni Mjesec prvo će “naletiti” na Marsa, planetu akcije, sukoba i povreda čija je energija (zbog retrogradnog hoda) izvitopirena, a što može rezultirati emotivnim ispadima, čak i zbog sitnica. Zatim će da ga pritisne teški, naporni Saturn, usporen zbog retrogradnog hoda, što upozorava na mogućnost problema sa jetrom, žuči, krvnom slikom, kao i sklonosti ka depresivnim raspoloženjima, osjećaju nesigurnosti i neodlučnosti, a to se sve odražava i na san.

Iako Mjesečevi i Saturnovi kvadrati sa Jupiterom i Neptunom, planetama prosperiteta i nadahnuća, bude umjetničku inspiraciju i podstiču kreativnost kod naučnika, ovi aspekti istovremeno prolongiraju dogovore, poslove i susrete sa potencijalnim poslovnim partnerima.

Kada se Mjesec nađe u strijelcu, Sunce je uvijek u blizancima što naglašava logiku, komunikativnost, snalažljivost i spretnost, dok trigon između punog Mjeseca, Saturna i Urana u ovnu najavljuje da će saradnja sa strancima ipak dati dobre rezultate, a otvara i mogućnosti za stručno usavršavanje studenata i mladih naučnika u inostranstvu.

Aspekte punog Mjeseca u strijelcu osjetiće svi pripadnici horoskopa, najviše bikovi, rakovi i ribe, a najmanje škorpije, jarčevi i djevice.

Pun Mjesec naročito utiče na žene, ali generalno pojačava emocije kod svih i čini da se više posvetimo onima koje volimo, porodici i partneru. To se naročito odnosi na bikove, rakove i ribe, dok je Mjesečev uticaj najslabiji na djevice koje umiju da manipulišu emocijama, škorpije koje skrivaju osjećanja, jer žele da vladaju njima i jarčeve koji nedostatak ljubavi pokušavaju da nadoknade uspjehom u karijeri.

 

Ovan

ovanPun Mjesec u vašem devetom astrološkom polju odgovara vam ako ste martovski predstavnik znaka. Put u inostranstvo može biti početak vašeg napredovanja u karijeri.

 

Bik

BikPozicija Mjeseca u vašoj astrološkoj kući novca u trigonu sa Uranom, pomaže vam da uspostavite saradnju sa novim poslovnim partnerima ili da ugovorite neki novi posao.

 

Blizanci

BlizanciPun Mjesec u sedmom polju doprinosi vašoj popularnosti u društvu suprotnog pola. Ako se bavite nekim kreativnim zanimanjem, poslovi sa strancima donose zaradu.

 

Rak

RakVladalac partnerskih odnosa, Jupiter, u izazovnom aspektu sa punim Mjesecom, vašim vladaocem, donosi vam interesantnu ponudu o kojoj bi ipak trebalo da razmislite.

 

Lav

LavPun Mjesec u kući kreativnosti i srećnih okolnosti, donosi vam nove poslovne šanse, ako se bavite umjetnošću, sportom ili naukom, u čemu možete da se oslonite na pomoć žena.

 

Djevica

DjevicaKvadrat između Mjeseca i Neptuna u polju partnerstva i Jupitera u vašem znaku, opominje da izbjegavate finansijske transakcije, jer postoji mogućnost da vas neko prevari.

 

Vaga

VagaMjesec u vašoj astrološkoj kući mentalnog stanja, pod uticajem Urana iz Ovna, donosi vam uspjeh u poslu, naročito ako radite u stranoj firmi ili sa strancima.

 

Škorpija

ŠkorpijaSa punim Mjesecom u astrološkoj kući posla i Venerom u kući partnerstva, rastu vaše šanse za dobijanje stipendije ili mogućnost stručnog usavršavanja u inostranstvu.

 

Strijelac

StrijelacU vrijeme punog Mjeseca u vašem znaku, nekadašnji poslovni partneri mogu da vam ponude isplativ posao, naročito ako se bavite privatnim biznisom.

 

Jarac

JaracPozicija punog Mjeseca, vladaoca vašeg astrološkog polja partnerstva u konjunkciji sa vašim vladaocem Saturnom, može da prolongira neku isplatu koju već duže vrijeme čekate.

 

Vodolija

VodolijaPun Mjesec vrlo blizu Marsa i jednog od vaših vladalaca Saturna, a u harmoničnom aspektu sa vladaocem Uranom, najavljuje nove šanse u poslovnoj saradnji sa strancima.

 

Ribe

RibeAspekti punog Mjeseca u astrološkoj kući karijere sa vašim vladaocima Jupiterom i Neptunom, nagovještavaju mogućnost dobijanja stipendije ili stručnog usavršavanja u inostranstvu.

 

Izvor: Novosti

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info