Dnevni horoskop za 20.05.2016.

0

Ovan

OvanNe zanemarujte društveni život, jer vam slijede zanimljiva poznanstva i zaljubljivanje. Privlačiće vas samozatajne i staložene osobe. Ipak, moglo bi se dogoditi suprotno od onog što priželjkujete, odnosno poznanstvo s nekim nemirnim i zahtjevnim. Koliko god će vas takav odnos privlačiti, s druge strane će vas odbijati.

 

Bik

BikOdnos s partnerom biće napet. Vezivaće vas zajednički ciljevi i interesi, ali razdvajati karakterne razlike. Biće dovoljna sitnica pa da posegnete i za grubljim rječnikom. Partnerove kritike biće dobronamjerne pa ih ne biste trebali doživljavati kao napad. Rezultati vašeg rada biće izloženi očima javnosti. Ne dopustite da vas to uznemiri.

 

Blizanci

BlizanciFinansijski problemi mogli bi potkopavati porodični sklad. Odvojite vremena i dogovorite zajednički šta su čije dužnosti i obaveze te kako i koliko ćete trošiti. Odnosi s kolegama biće prožeti nepovjerenjem, a i s nadređenima ćete morati biti posebno oprezni. Ne smijete dopustiti sebi da kasnite, da budete nemarni i da pomijerate rokove.

 

Rak

RakNeće vam nedostajati ljubavi. Raznovrstan društveni život unijeće više zadovoljstva u duge veze i odagnati dosadu. Samci će s nekim izmjenjivati poglede, ali do pravog odnosa još neće doći. Strpljivo čekajte da se okolnosti razviju. Na poslu se kvalitetnije organizujte. Neplansko djelovanje stvoriće zbrku.

 

Lav

LavNe dopustite da vas loše raspoloženje odvuče u zabrinutost, jer će vam problemi izgledati većima nego što jesu. Ako ste povrijedili nekoga do koga vam je stalo, pokušajte se iskupiti prikladnim poklonom ili gestom. Ako radite s novcem ili nekretninama, budite oprezni kod posuđivanja, prodaje i novih ulaganja.

 

Djevica

DjevicaVaši planovi se ostvaruju. Vrijeme je dobro za pregovore, sklapanje ugovora i predstavljanje javnosti. Društvene aktivnosti će vam porasti pa ćete češće biti vani nego uobičajeno i to će vam odgovarati. Dajte bivšem partneru novu priliku, jer bi odnos mogao biti čvršći nego prije. Ako se vraćate s putovanja, budite oprezniji u vožnji.

 

Vaga

VagaSpretno ćete se snalaziti u poslovnim zbivanjima i sticati povjerenja u saradnike. Ukoliko razmišljate o većim promjenama u karijeri, trenutak je da pokrenete događaje. Nećete odoljeti, a da ne reagujete na nečiju otvorenu provokaciju. Branićete svoje interese i u poslu i u ljubavi snagom koja će mnoge iznenaditi.

 

Škorpija

ŠkorpijaImajte strpljenja ako vam se planovi ne ostvaruju na zamišljen način. Računajte na prepreke koje neće odmah biti uočljive. Ipak, sve se bolje snalazite. Ako ste u potrazi za srodnom dušom, ovih dana biste mogli imati prilike za nova poznanstva. Zato veče provedite u društvu i ne odbijajte pozive za izlazak.

 

Strijelac

StrijelacNe govorite drugima o svojim planovima i ne ogovarajte prijatelje, čak ni u šali. Njima će to neko prenijeti drugačije nego što ste vi rekli. Ne dajte nikome da se poigrava s vašim osjećanjima, a posebno nevjeran partner. Postavite se odlučno. Provjeravajte važne podatke ako želite izbjeći previde, a time i kritike nadređene osobe.

 

Jarac

JaracIntelektualna spretnost i komunikativnost biće zaslužni za vaš poslovni uspjeh. I u ljubavi ćete biti srećne ruke. Znaćete podstaknuti interes osoba suprotnog pola. Teško ćete odolijevati iskušenjima. Zaljubljivi ste pa pazite da ne dođete u iskušenje avanture sa strane. Pripazite na zdravlje, jer ste pomalo iscrpljeni.

 

Vodolija

VodolijaPred vama je mnogo rada. Kolege vam neće biti sklone, a šefovi će teško prihvatati vaše prijedloge pa ćete se na trenutke osjećati neshvaćenima. Udaljite se od pojedinaca koji samo kukaju. Tuđi problemi će vas pogađati više nego inače i iscrpljivati vas. Zaboravite na neuredan život i čuvajte zdravlje. Boravite na vazduhu i dovoljno spavajte.

 

Ribe

RibePlanete će istaknuti vašu erotičnost, a ljubavne poduhvate prožeti strašću. Osvojiće vas osoba koja će vam imponovati svojim obrazovanjem i inteligencijom. Dobre veze i poznanstva koje sada sklopite biće temelj za buduće poslovne projekte. Novac, obavijest ili pismo danas bi mogli stići na vašu adresu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info