5 osobina na koje se morate naviknuti ako volite ženu rođenu u znaku bika

0

Ovaj znak se ne zove bez razloga “bik”. Živjeti, voljeti i, posebno, imati razmirice sa ženom rođenom u ovom znaku sve je osim jednostavno. Ona je pouzdana, brižna i strpljiva, ali ako se kojim slučajem “zakačite” s njom, budite spremni na to da ćete izvući deblji kraj. Na sledeće njene osobine morate se naviknuti, ako je stvarno volite.

  • Ona je nevjerovatno odlučna. Njenu odlučnost veoma je teško, gotovo pa nemoguće, pokolebati. Ponekad, zbog tako velike odlučnosti i tvrdoglavosti, žena rođena u ovom znaku može stagnirati i ne pomijerati se prema naprijed. Njena potreba i pritisak za uspjehom veoma je snažna, ali često se čini da nijedna količina uspjeha nije dovoljna. Ovo može bilo kakvu vrstu veze sa ženom rođenom u znaku bika (prijateljsku ili romantičnu) činiti pomalo iscrpljujućom. Žena rođena u ovom znaku veoma je fokusirana na ono što je sebi zacrtala i to doprinosi njenom ličnom razvoju.
  • Ona je, gotovo uvijek, otvorena. Za razliku od nekih drugih znakova, žena rođena u znaku bika neće vam dopustiti da tapkate u mraku, bilo da je riječ o onome što misli ili o onome što osjeća. Njena svijest ne poznaje toleranciju prema težini krivice ili brige. Jednom kada se sprijateljite s njom, znajte da imate prijateljicu za sva vremena.
  • Ona je ta koja uvijek donosi odluke. U većoj grupi, nikada nećete morati pogađati ko je bik. Ovaj znak je poznat ne samo po tome što preuzima inicijativu već i po tome što svesrdno ide u pravcu onoga što želi da ostvari. Dakle, neće biti mnogo prostora za “savjete” sa strane, jednom kada se fokusira na nešto. Često se frustrira kada ne postoji plan ili zadan cilj. Daće sve od sebe da ih razvije čak iako to znači da će se nekome zamjeriti na tom putu.
  • Previše se trudi oko pogrešnih ljudi. Žena rođena u ovom znaku daje 101% sebe za ljude do kojih joj je stalo. Međutim, zbog tendencije da uvijek, u svima, vidi samo dobro, žena rođena u ovom znaku može se previše truditi oko pogrešnih ljudi. To se odnosi na sve vrste veze u njenom životu: poslovne, romantične, prijateljske i porodične. Sve u svemu, iako ovaj znak ima snažnu spoljašnjost veoma ga je lako “iskoristiti”.
  • Pokušaće da vas “zavara”. Iako je ženi rođenoj u znaku bika možda i potrebno neko vrijeme kako bi se trgnula i uvidjela kako neko do koga joj je stalo loše postupa prema njoj, jednom kada vas “izbaci” iz svog života znajte da vas je izbacila za sva vremena. I to radi veoma brzo i veoma lako. Trpiće sve i svašta, ali kada “stavi tačku na i”, tu je kraj. Činiće se kao da nema grižu savjesti, ali to je dio koji zavarava. Još jednom, žena rođena u ovom znaku ima snažnu spoljašnjost. Jednom kada nekog odstrani iz života, čini se kao da ne gleda unazad. Ali, to nije istina. Unutra, ona se pita gdje je pogriješila i zbog čega je moralo doći do toga. Krivi sebe da nije dovoljno uradila i osoba koju je izbacila iz života zapravo joj nedostaje. Ipak, nikada vam neće pokazati tu, svoju, slabu stranu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info