Horoskop: Pun Mjesec u znaku škorpije i šta to znači za vaš znak

0

Ovan

ovanTrenutno ste magnet horoskopa sa Venerom koja se nalazi u vašem znaku. Možda ćete konačno primiti dugo očekivanu nagodbu, a ako ne, veoma dobro ste pozicionirani sa stabilizujućim Saturnom koji ima uticaj na vas da čvrsto zahtijevate ono što želite. Ovaj pun Mjesec ima snagu da vam pomogne u žetvi – bar gledano u finansijskom smislu.

 

Bik

BikOtvorite oči i uši. Ljubav može biti nepredvidiva, ali ipak vidljiva ovih dana, s obzirom na to da vaša planeta vladar, Venera, ulazi u “dosluh” sa Uranom. Ovaj pun Mjesec donijeće potpuno otkrivanje. Možda će se obožavalac konačno usuditi da vam priđe ili ćete možda otkriti tačno ono što trebate znati o već postojećoj vezi.

 

Blizanci

BlizanciPun Mjesec u škorpiji skrenuće vam pažnju na jednu stvar koju možete eliminisati iz svoje ishrane i životnog stila. Nemojte previše razmišljati – vjerovatno već znate o čemu je riječ. Obrasce ponašanja teško je promijeniti, ali ako postoji vrijeme kada je nabolje okončati naviku jednom zauvijek onda je za vrijeme punog Mjeseca, a koji je trenutno u vašem zdravstvenom sektoru.

 

Rak

RakOpterećenje poslom intenzivirano je sa nadzornim Saturnom i aktivnim Marsom koji, ovih dana, stvaraju osjećaj hitnosti oko svega (vjerovatno ste zbog toga i ostajali duže na poslu). Ovaj puni Mjesec donosi iznenađenje osvjetljavanjem vašeg sektora romantike, podstičući vas da podignete glavu od poslova. Ako ste radeći na nekom projektu ostajali dokasna na poslu, možda je vrijeme da konačno proslavite ono što ste postigli. Romantika i svečanost će vas okruživati.

 

Lav

LavVaša kuća biće obasjana ovog punog Mjeseca, jer on skreće pažnju na jednu stvar koju trebate eliminisati – možda je to podstanar, curenje slavine ili ormar koji je pretrpan garderobom koju više ne nosite. Najbolje ćete uraditi ako nađete vremena tokom vikenda koji je pred vama i u potpunosti se posvetite stvarima oko kuće, a koje su do sada dostigle kritičnu, neprihvatljivu tačku. To će vam biti prilično lako uraditi uz pun Mjesec u škorpiji.

 

Djevica

DjevicaNeka vam raspored bude otvoren, s obzirom na to da vas očekuje mnogo telefonskih poziva i elektronske pošte. Najbolje ćete uraditi ako nađete vremena da sjednete i temelno prođete kroz sadržaj elektronske pošte i vizit karte koje imate do sada. Nova vrsta partnerstva je na pomolu, bilo da je riječ o poslovnom ili privatnom životu.

 

Vaga

VagaPun Mjesec ističe izvor prihoda za koji ste spremni da ga preispitate, možda pod zdravom dozom nadzora i kontrole. Možda ćete odlučiti da konačno nađete više vremena za ono što vas istinski usrećuje – vašu strast. Ipak, čini se da ćete morati popustiti na jednoj strani kako bi se stvari počele razvijati na drugoj. Vjerujte u proces.

 

Škorpija

ŠkorpijaSada kada je pun Mjesec u vašem znaku, u prvom ste planu i čini vam se kao da ste obasjani reflektorom. Možda prirodno ne gravitirate ka svjetlu, ali ovaj reflektor ukazuje na pažnju koju ste privukli usljed završetka nekog projekta na kojem ste dugo radili. Lekcija koju ovdje treba da naučite jeste kako da prihvatite pohvale. Zaslužili ste ih. Slavite i uživajte u ostvarenim rezultatima.

 

Strijelac

StrijelacFokusirani ste na planiranje i veoma ste odlučni da uradite sve kako treba dok Mars i Saturn marširaju sa čistom misijom kroz vaš znak. Međutim, pun Mjesec u škorpiji ukazuje na skrivene informacije i gdje treba da “kopate” kako biste shvatili sve pojedinosti o finansijskoj situaciji. Shvatićete da je vrijeme koje ste uložili kako biste napravili korekcije zaista bilo vrijedno truda.

 

Jarac

JaracGala veče ili prilika za povezivanje biće stvar koju nikako nećete željeti da propustite, jer se čini da ste ove sedmice na vrhuncu društvene igre, a koju ćete nastaviti da igrate i sledeće sedmice. Dobro ćete proći kada je riječ o upoznavanju i povezivanju sa ljudima koji dolaze iz okruženja koje se razlikuje od vašeg. Godiće vam pažnja koje će biti na pretek.

 

Vodolija

VodolijaPriznavanje od strane vrlo važne osobe putovaće s ovim punim Mjesecom i staviti vas u centar pažnje, kada je u pitanju karijera. Dok sve oči budu uperene u vas i vaša postignuća, čini se da je pravo vrijeme da pitate za povišicu, promaknuće ili možda čak da se maknete u potpuno novi sektor koji vam je zaokupio pažnju. Prepoznajte svoj talenat i u potpunosti mu se posvetite.

 

Ribe

RibePun Mjesec 22. aprila donijeće vam mogućnost da svoj glas podijelite sa potpuno novom grupom ljudi. Možda postoji događaj kojem ćete prisustvovati i na kojem treba da održite neku vrstu govora. Uglavnom, drugi će vas čuti i sa znatiželjom čekati da čuju sve što imate da kažete. Pošto je pun Mjesec u “drugarskom” vodenom znaku, imaćete osjećaj olakšanja te možete vjerovati u razvoj događaja koji je pred vama u sledećih par dana.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info