Horoskop: Kakav je vaš znak kada se zaljubi

0

Ovan


Kada se zaljube, osobe rođene u ovom znaku, ne kriju emocije i spremne su na sve kako bi osvojile tu osobu. Ovaj znak u ljubavi razmišlja srcem i nesebično pruža ljubav voljenoj osobi. Zaljubljeni Ovnovi potpuno se predaju emocijama, stalno misle na dotičnu osobu i tada se osjećaju kao na sedmom nebu.

Bik


Bik je i po ovom pitanju veoma proračunat. On neće izgubiti glavu zbog zaljubljenosti već će pažljivo razmisliti kako da impresionira osobu u koju je zaljubljen. Svoja osjećanja ne izražava tek tako, ali kada se upusti u osvajanje daje sve od sebe da pridobije voljenu osobu. Čak i na ljubav često gleda kroz svoj hedonizam pa će osvajati uz sjajnu večeru, probranu hranu i neko odabrano piće.

Blizanci


Kada se Blizanci zaljube, oni to žele da podijele sa cijelim svijetom, a ne bi mogli da sakriju i da hoće, jer bi kao dokaz zaljubljenosti na njihovom licu ostali osmijeh, crveni obrazi i sjaj u očima. Možda će svojim iskrenim i neskrivanim osjećanjima uplašiti potencijalnog partnera, ali Blizancima mnogo znači otvorenost i na taj način žele da grade i vezu.

Rak


Iako je jedan od najosjetljivijih znakova, Rak ne pokazuje tako lako emocije. Tek kada se stvarno zaljubi i sa tom osobom želi da izgradi ozbiljnu vezu, onda otvara potpuno svoje emocije i bezgranično voli. Pripadnici ovog znaka izbjegavaju da pokazuju emocije u javnosti, ali i njihov izraz lica umije da otkrije trenutnu zaljubljenost.

Lav


Kada se zaljubi, Lav se trudi da poboljšava što više svoj izgled, stas i način odijevanja, kako bi se dopao voljenoj osobi. Međutim, Lavovi nemaju strah da otvoreno pokažu emocije pa čak im prija kada izjave ljubav u javnosti, pred publikom. Ako im prvog puta ne uspije da zadive partnera, to za njih neće biti pogubno, jer Lavovi ne odustaju sve dok ne dobiju ono što žele.

Djevica


Pripadnicima ovog znaka prija zaljubljenost, kako bi malo pobjegli od odgovornosti i rutine. Djevice su veoma stidljive i teško pokazuju svoje emocije. Međutim, kada se zaljubi, Djevica ima živopisna, romantična maštanja i već počinje da planira budućnost sa tom osobom. Djevice nikada neće flertovati otvoreno već će koristiti detalje i suptilne znakove.

Vaga


Kada se zaljubi, Vaga planira svaku riječ i pokret u komunikaciji sa izabranom osobom i stalno je u strahu da će nešto pogriješiti. Vage su u stanju da potpuno izgube glavu kada se zaljube. One mogu ići i do tog nivoa zavisnosti da svoj život u potpunosti podrede voljenoj osobi. Najveći problem osobama rođenim u ovom znaku jeste usamljenost.

Škorpija


Kada sretnu osobu u koju se zaljube, Škorpije počinju da sebi postavljaju pitanja o tome gdje je ta osoba bila do sada i zašto im je baš u ovom trenutku suđeno. Osobe rođene u ovom znaku veoma ozbiljno shvataju zaljubljenost i uvijek su iskrene kada su u pitanju emocije. Škorpije vole da budu u ljubavi dominantne, a kao jedan od najstrastvenijih znakova, neće imati problem da osvoje osobu koja im se dopala.

Strijelac


Strijelac izjavljuje ljubav na jako originalan i duhovit način pa mu osvajanje osobe u koju je zaljubljen često polazi od ruke. On zna da impresionira voljenu osobu, priredi nezaboravne trenutke i potpuno ostavi bez daha. Međutim, loša osobina kod zaljubljenih Strijelaca jeste velika ljubomora pa čak i bez potrebe i povoda.

Jarac


Jarac na prvi pogled djeluje hladno i nepristupačno, ali kada se zaljubi, u stanju je sve da učini za voljenu osobu. Iako sakrivene, emocije ovog znaka mogu biti veoma snažne i iskrene. Kada se jako zaljubi, Jarac se potpuno prepušta ljubavi, a čak i loše navike osobe u koju je zaljubljen čine mu se atraktivnima. Zbog velike posvećenosti svom poslu i shvatanja ljubavi kao nečeg jako ozbiljnog, Jarčevi se uglavnom prepuste emocijama u zrelijem dobu.

Vodolija


Kada se zaljubi, Vodolija to ne krije pa čak to i podijeli sa prijateljima i porodicom. Osobe rođene u ovom znaku uživaju da osvajaju na duhovit i neobičan način. Iako su otvorene, Vodolije neće baš sve emocije pokazati, sve dok ne saznaju šta i druga osoba misli o njima.

Ribe


Ribe na najintezivniji način doživljavaju svoje emocije i zaljubljenost. One će od svoje ljubavi napraviti najromantičniju priču, sa mnogo detalja koji bi često drugima bili i nerazumljivi. Sklone su i platonskim ljubavima i zaljubljenosti i sva stanja prožive u svom svijetu mašte.

Izvor: Sensa

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info