5 karakteristika muškarca koji vas nikad neće prestati voljeti

0

Ukoliko ste već u vezi s takvim muškarcem, ne puštajte ga!

On je u potpunosti posvećen vama i vašoj vezi


Lako je biti skupa kada sve ide kao po loju. Međutim, treba biti dovoljno hrabar i držati se skupa kada zagusti. Pravi muškarac ne nestaje bez traga nakon male svađe, ali se i ne iskaljuje na svoju ljepšu polovinu kada je neraspoložen. Jasno mu je koliko je veza važna i neće dozvoliti da joj bilo šta stane na put.

On ne izbjegava probleme


Pravi muškarac veoma rijetko će “taložiti” probleme u sebi i čekati da se oni nagomilaju do tačke ključanja. Ako mu nešto u vezi smeta, on će to na veoma pažljiv način i reći. Ukoliko je on kriv za nešto što podriva vezu, daće sve od sebe da to i ispravi. Jasno mu je da problemi ne definišu vezu već način na koji ih zajednički rješavate i prevazilazite.

On obraća pažnju na male stvari


Njemu je jasno da iz naočigled malih, bezazlenih, stvari mogu da se stvore veoma veliki problemi. Njegov cilj je da iste “sasiječe” u korijenu i zbog toga primarno i obraća pažnju na male stvari.

On želi da se osjećaš dobro u svojoj koži


On misli da si lijepa; u suprotnom, zašto bi bio s tobom? Njemu je važno da se ti tako i osjećaš i upravo zbog toga je spreman da uradi sve što je u njegovoj moći da vidiš sebe onako kako te on vidi svakog dana.

On ozbiljno shvata svoje greške


Ako uradi nešto što te je povrijedilo, treba mu mnogo vremena da sebi oprosti. Veoma rijetko ga može nešto slomiti, ali kada se ogriješiti o tebe, tada i daje sve od sebe da ispravi grešku. On te poznaje dovoljno dobro da zna šta te može povrijediti, ali to ne bi nikada uradio. Ni za milion godina.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info