Horoskop: Kako da najbezbolnije prekinete vezu sa svakim znakom

0

Raskid veze prilično je teška situacija i to niko ne može poreći. Međutim, možda ste primijetili da je neke veze lakše okončati od drugih. Koristeći se drevnom praksom astrologije evo kako to možete uraditi na najmanje bolan način.

 

Ovan

ovanKao “najmlađi” znak horoskopa, ovan voli da bude prvi koji će sve uraditi. Nije u stanju da podnese misao da ste vi prvi odlučili da okončate vezu. Pokušaj da se veza raskine dovodi do svađe, a kod ovnova, svađa znači seks. Jednom kada se to desi, svaki put kada ga pokušate napustiti on će misliti da pokušavate da vezu “poboljšate” upražnjavanjem seksa. Najbolji način da ostavite ovna je da postanete sve ono što ovan ne podnosi: lijeni, zbunjeni i previše oprezni. Tada raskid postaje njegov izbor i nećete dugo čekati na okončanje veze.

 

Bik

BikMuškarac rođen u ovom znaku je stabilan, pouzdan, ali i uvijek dosljedan. Zbog toga je prespreman da rješava probleme za koje vi nemate strpljenja. Jedan način da eliminišete vrijeme potrebno da riješite problem s bikom jeste da se umiješate u njegov način rješavanja stvari. Počnite praviti razmještaj po stanu bez upozorenja ili razloga. Odbijte da idete uvijek na ista mjesta i “natjerajte” ga da uvijek proba nešto novo kada izađete iz kuće. Budite što nedosljedniji. Možda će vam trebati više vremena, ali on će na kraju izgubiti strpljenje. Kada se to desi to ćete i znati, jer je bik veoma temperamentan. Tada vam je i idealno vrijeme da ga ostavite.

 

Blizanci

BlizanciBlizanac je znak komunikacije i 98% vaše veze biće zasnovano na tome koliko dobro komunicirate. Dakle, to je i najbrži način da ga se otarasite – počnite da postavljate pitanja koja se ne odnose na trenutnu problematiku. On će veoma brzo izgubiti interes, a vi pokupiti svoje stvari i napustiti ga.

 

Rak

RakRak je najnametljiviji znak u cijelom horoskopu, a jednom kada ste u vezi s njim tada postajete i dio njegove porodice. A on će očekivati da postane dio vaše. Dugo nakon što raskinete, on će biti u vašem životu: povremeno piće da vašim tatom, cvijeće za rođendan vaše mame, žurke na koje će zvati vaše prijatelje. Veoma teško ćete ga se otarasiti, a razmislite da li to zaista i želite.

 

Lav

LavLav neće trpiti, a da na njega ne gledate kao na najveću ljubav koju ste ikada imali. Onog trenutka kada mu date do znanja da on to nije, pokupiće se i otići, ali ne očekujte da je tada i potpuni kraj. Nemojte se iznenaditi ako oko njega vidite hordu njegovih prijatelja koja će mu pomagati da vrati emocionalnu sigurnost. I, nemojte se iznenaditi ni ako ga ti isti prijatelji budu obavještavali o tome kako vam je u životu i par godina nakon rasida.

 

Djevica

DjevicaUslužni i perfekcioniste! Uvijek svemu pristupaju logički pa čak i po pitanjima srca. Rijetko ulaze u vezu, čak i kada je riječ samo o seksu, ukoliko ne vide mogućnost dugoročne budućnosti. Uvijek su na usluzi ženi koju vole i veoma su ponosni zbog toga što su korisni drugima, ali ako ih nedovoljno cijenite, imaju tendenciju da djeluju izgubljeno. Ako mu kažete da vam nije potrebna njegova pomoć, on više neće vidjeti svrhu veze i nastaviće dalje svojim putem.

 

Vaga

VagaKao znak ravnoteže i pravde, vaga voli da sve bude fer. Za vagu su djela ljubavi poput valute, a vaš partner vjerovatno važe emocije kako bi se pobrinuo da je ljubav između vas ravnomjerno raspoređena. Najbolji način da okončate vezu s vagom jeste da se opustite i ne radite ništa. Rođeni u ovom znaku veoma su vješti u komunikaciji i daće sve od sebe da vam objasne kako planiraju da vas ostave (jer je to jedino fer). Međutim, što se manje bude činilo da vam je stalo to će im lakše biti da odu.

 

Škorpija

ŠkorpijaKažite mu da ga ostavljate. To je bukvalno sve što treba da uradite. Čak iako se partner isto osjeća, biće previše uplašen vašom otvorenošću da bi uzvratio. Škorpija je veoma misteriozna, a vaš bivši će pokušavati da izigrava nedostižnog. Međutim, pazite na privatnost! Škorpije su rođeni detektivi. Ako vas muškarac rođen u ovom znaku voli, držaće vas na oku do kraja života, bez obzira što više niste skupa.

 

Strijelac

StrijelacStrijelci ne osjećaju opterećenje od bilo koga, a posebno ne od partnera na kojeg gledaju kao na saigrača. Njihov pogled na ljubav i romantiku je poput karakteristika sportiste pa je najbolji način da mu saopštite da želite razlaz tako što ćete mu reći da ga ne možete više pratiti. To možete uraditi direktno ili, ako se plašite sukoba, možete početi da zaostajete za njim u svim sferama života. To će mu biti znak da između vas stvari nisu više iste i da je vrijeme da ode.

 

Jarac

JaracNajveći političar od svih horoskopskih znakova! Opsjednut je statusom i moći. Bira partnere koji će ga odraziti u dobrom svjetlu, a nikada neće stati iza nekoga ko bi mogao ugroziti njegov javni ugled. Upravo tu vam i leži izlaz iz veze – osramotite ga i pobjeći će glavom bez obzira.

 

Vodolija

VodolijaNajnezavisniji znak horoskopa sa najsnažnijom voljom i najinovativnijim idejama, vodolija se neće mnogo potresti ako odlučite da prekinete s njom. Vodolije ponekad mogu biti prilično nepovjerljive i vidjeti problem tamo gdje ga uopšte nema. Nerado slušaju zanovijetanje te, ukoliko ste tome skloni, shvatiće da je upravo to znak da krenu dalje.

 

Ribe

RibeOsobe rođene u ovom znaku žive u jednom dugom, beskrajnom snu. Najosjetljiviji su i najpožrtvovaniji horoskopski znak i teško se nose sa stvarima koje rade odrasli, kao što su plaćanje računa, podnošenje zahtjeva za kredit ili vožnja u teškim vremenskim uslovima. Ništa ih neće zaustaviti da pomognu partneru osim ako je u pitanju suočavanje sa realnošću. Upravo to i trebate uraditi ukoliko želite da raskinete sa ribama.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info