3 najmodernije boje koje trebate nositi ovog proljeća

0

Proljetna sezona sa sobom donosi i tri veoma moderne i popularne boje koje će vam pomoći da izgledate fantastično, u svakom pogledu. Evo i o kojim bojama je riječ.

 

Boja senfa


Dublji tonovi vesele žute boje, u vidu nijanse senfa, veoma su popularni ovog proljeća. Boja senfa je nježna i odlično se kombinuje sa svim drugim bojama. Naravno, ukoliko niste prevelik ljubitelj ove nijanse, uvijek je možete nositi u vidu asesoara. Torba u nijansi senfa svakako će osvježiti vašu kombinaciju.

 

Kraljevska zelena


Zelena boja istinska je klasika, ali je i boja koja oslikava proljeće u svakom pogledu. Zapravo, ova boja, koja simbolizuje novo rađanje i nove početke, jedna je od najboljih koje možete nositi tokom proljeća. Bilo da su u pitanju suknja, pantalone, jakna ili džins, duboke nijanse zelene boje garancija su da ćete izgledati veoma moderno ove sezone.

 

Boja vina


Boja vina je nova crna! Pitate se zašto? Zato što je prilično neutralna i dobro se slaže sa skoro svim drugim bojama. I, nemojte se ograničavati samo na komade garderobe u ovoj bogatoj nijansi – slobodno je nosite i na vrhovima prstiju ili usnama, naravno, u zavisnosti od prilike. I, pazite da ne pretjerate: s obzirom da je u pitanju tamnija nijansa, najbolje je da je kombinujete sa komadima garderobe koji su svjetliji.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info