Horoskop: Otkrijte tamnu stranu vašeg znaka

0

Svaki horoskopski znak ima nebrojene dobre osobine, ali ne treba zaboraviti ni na malo tamniju stranu. Evo koje su tamne strane vašeg znaka.

Ovan

ovanOvnovi imaju težnju da su impulsivni u zahtjevima te su i najimpulsivniji horoskopski znak. Ako ideja nije njihova onda ih nije ni briga (uvijek žele da su oni ti koji su inovatori), a veoma često ćete ih vidjeti da se ponašaju nezrelo i djetinjasto.

 

Bik

BikBik je posesivan, veliki materijalista te je ponekad i umišljen. U velikom broju slučajeva potrebno je da istu grešku ponovi i nekoliko puta kako bi naučio lekciju. Prilično je tvrdoglav, a u velikom broju slučajeva i lijen.

 

Blizanci

BlizanciBlizanci su poput nekoliko različitih ličnosti stopljenih u jednu. Nikada ne znate na čemu ste s njima. Imaju tonu različitih interesovanja i tendenciju da sebe smatraju uspješnima u svakim od njih što, u suštini, samo šteti njihovom ugledu.

 

Rak

RakRakovi su veoma ćudljivi i skloni čestim promjenama raspoloženja. Veoma rijetko napuštaju ličnu zonu udobnosti i imaju tendenciju da ih je prilično lako uvrijediti. Ponekad imate osjećaj kao da morate razmišljati na koju su nogu ustali.

 

Lav

LavLavovi su prilično šarmantni i simpatični, ali u najvećem broju slučajeva vole samo sebe. Može se reći da su, u jednu ruku, prilično narciosidni i više nego umišljeni. Uvijek zahtijevaju pažnju i uvijek će dati sve od sebe da dospiju u žižu interesovanja, bez obzira na situaciju. Uvijek se sve vrti oko njih.

 

Djevica

DjevicaBudite pažljivi kada se družite s njima, jer imaju tendenciju da budu kritičniji od svih drugih znakova horoskopa. Po prirodi su perfekcionisti, a nije im strano ni tračarenje. Štaviše, ponekad ih i najmanje sitnice mogu navesti na ogovaranje.

 

Vaga

VagaPonekad su im potrebna tri debela sata samo da bi odlučile gdje će otići na kafu. Provode mnogo vremena u pripremanju i proučavanju gotovo svake sitnice. Ono što je najzanimljivije za njih  jeste da im je takav način ponašanja uzaludan, jer veoma često donose loše izbore. Kod njih je spontanost veoma rijetka.

 

Škorpija

ŠkorpijaPazite se te otrovne žaoke! Škorpije su veoma strastvene, ali istovremeno i veliki manipulatori koji imaju prilično kratak fitilj. Za njih je loše raspoloženje sasvim obična stvar. Imaju tendenciju da druge gledaju s visine, ali i da im se obraćaju na takav način.

 

Strijelac

StrijelacStrijelci su poznati po tome što su veoma otvoreni i direktni, što i nije loša osobina. Međutim, u toj otvorenosti i direktnosti oni rijetko kada imaju granice te se pomenuto, s vremena na vrijeme, graniči sa bezukusnim primjedbama. Imaju tendenciju da se predstavljaju kao sveznalice.

 

Jarac

JaracJarac uvijek želi da sve kontroliše i da vuče sve konce, bez obzira na situaciju. On nije jedan od onih likova koji će se prepusiti situaciji. Prilično često koriste ljude zarad ličnih ciljeva i koristi, a tračarenje i negativni stavovi nisu im uopšte nepoznanica.

 

Vodolija

VodolijaVodolije misle da su tako logične i pametne što znači da su veoma brze u osuđivaju drugih ljudi. Dosta vremena provode u svom svijetu i može se reći da su vukovi samotnjaci. Često daju dobre savjete koje nikada same ne prate.

 

Ribe

RibeIako se za njih često kaže da su najstariji i najmudriji horoskopsi znak, one su veoma lakovjerne. Nemaju smisao za vrijeme i prostor i veoma često im je potreban neko ko će ih usmjeravati na pravi put. Nisu zlobne, ali znaju često biti zajedljive. Često znaju biti zlopamtilo.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info