6 stvari koje nikada nećete morati uraditi za muškarca koji vas iskreno voli

0

Iako se svaka veza razlikuje, postoje određene stvari koje nikada ne biste trebali uraditi u vezi, ako je ona prava veza. Ako radite neke od sljedećih stvari, vi jednostavno niste u vezi s pravim čovjekom i on vas sigurno ne voli na iskren način.

Moliti ga


Za pravu ljubav ne treba moliti. Prava ljubav teče tako prirodno i bez napora, poput mlaza vode. Možete se udaljiti od nje, ali ona će i dalje teći. Kada nekoga molite da vas voli, nikada nećete dobiti ljubav kakvu želite, a očigledno je da od druge strane tražite nešto što vam ona ne može pružiti.

Mijenjati se zbog njega


Kada vas neko voli, onda on voli sve o vama. Možda se neće uvijek s vama složiti, ali neće mijenjati ni način na koji se raspravlja s vama. Kada neko koga volite od vas traži da se mijenjate to je kao da traži da odete. Prava osoba ne traži idealnog partnera već nekoga ko joj odgovara.

Pregovarati sa njim


Veza nije utješna nagrada. Nikada ne biste trebali biti s nekim ko pregovara o njenim uslovima. Pregovori su za veze koje umiru. Pregovori su za parove koji bi radije bili skupa (po bilo koju cijenu) nego sami.

Pitati se o njemu


Nikada ne biste trebali biti nesigurni oko toga šta on misli o vama ili o tome kakve su njegove težnje u životu. On bi trebao biti otvoren oko stvari koje želi u životu, a ono što on želi trebalo bi uključivati i vas. Misterioznost može biti zanimljiva i igrati važnu ulogu u procesu upoznavanja, ali vas dvoje ste trenutno daleko od toga. Vas dvoje se sada volite, a kada se dvoje voli tada ne bi smjelo biti nikakve misterioznosti na vidiku.

Plakati za njim


Suze nisu voda koja pomaže vezi da raste. Plakanje za nekim nije znak da trebate biti s njim već da ga trebate ostaviti. Veze se ne grade na besanim noćima punim plača već na danima kada ste srećniji nego ikad ranije u životu.

Lagati o njemu


Ako od ljudi do kojih vam je stalo krijete nešto o partneru, onda ste u pogrešnoj vezi. Ako se pretvarate da je on neko ko nije, u pogrešnoj ste vezi. Osoba s kojom vam je suđeno da budete je osoba koju ne možete sakriti, čak i kada pokušavate. O toj osobi pričate svima, jer je ona veoma važan dio vašeg života. Čak iako je ne pominjete u konverzaciji vi razmišljate o njoj u vašoj tišini.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info