Šta vaša krvna grupa govori o vama

0

Iako je dobro znati koja ste krvna grupa iz mnogobrojnih razloga (transfuzija krvi sigurno je i najvažniji), jeste li znali da vaša krvna grupa može otkriti i određene druge stvari o vama? Evo o čemu se radi.

Krvna grupa A


Osobe koje imaju ovu krvnu grupu prilično su tvrdoglave, ali i veoma strpljive i pomalo sramežljive. Takođe, veoma su kreativne i iskrene. Vole da se dobro slažu sa svima i da svima budu prijatelj. Često neće iznijeti svoje pravo mišljenje, iz straha da ih neko ne bi pogrešno shvatio i da ne bi poremetili “harmoniju”. Takođe, imaju tendenciju da naginju ka perfekcionizmu.

Krvna grupa B


Osobe koje imaju ovu krvnu grupu veoma su kreativne, strastvene te imaju snažnu volju. Ponekad su sebične i neodgovorne. Kao i kod osoba sa prethodnom krvnom grupom, osobe koje imaju krvnu grupu B, takođe, žele da sa svima budu prijatelji, ali su i mnogo opuštenije. Lako se uklapaju u društvo i lako se sprijateljuju s drugima.

Krvna grupa AB


Osobe koje imaju ovu krvnu grupu veoma su smirene, opuštene i veoma rijetko se nerviraju (možda i zbog toga što često zaborave šta ih je uznemirilo). Takođe, pravi su “društveni leptiri” i veoma su šarmantne. Ističu se od ostatka svijeta po načinu razmišljanja i veoma su jedinstvene. Za njih se obično kaže da vole sa plešu u ritmu sopstvene muzike. Žive život svojim tempom i veoma rijetko će dozvoliti da bilo ko utiče na njih.

Krvna grupa 0 (i 0+ i 0-)


Osobe koje imaju ovu krvnu grupu su samouvjerene te imaju izraženu snažnu intuiciju i snagu volje. Takođe, pomalo su radoholičari. Često mogu biti samotnjaci te se lakše nose sa stresom od ljudi koji imaju druge krvne grupe. Drugi ih smatraju odvažnima, a one se ne ustručavaju da traže ono što žele. Po prirodi mogu biti impulsivne, ali to se najčešće dešava kada ih nešto iznervira.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info