5 modela farmerica koje će odmah osvježiti vaš stajling

0

Farmerice su uvijek dobar izbor, a sljedećih pet modela mogu vam u potpunosti osvježiti stajling.

Zvoncare


Tek blago raširene od koljena ka dnu, ovaj retro model vizuelno balansira vaše obline. Ako ih uparite s modernim komadima garderobe, izgledaćete vitkije, elegantnije i privlačnije.

Zakrpe


Jeste li ljubiteljka opuštenih, boyfriend farmerica? Ovaj stil jednako je bezbrižan i opušten, s tim što nije “vrećast”. Tamniji modeli sa blago svjetlijim zakrpama odličan su izbor.

Motociklističke


Moderni detalji, kao što su kosi šavovi ili prošiveni dijelovi, odvešće vaš omiljeni stil u izrazito privlačan pravac. Uz jednostavni džemper, idealne su za opušteni vikend, a sa bluzom i štiklama odlične su za večernji izlazak.

Visoki struk i uske


Pojas koji seže do struka vizuelno će pomoći vašim nogama da izgledaju duže pa čak iako odlučite da farmerice blago podvrnete, vaše noge će i dalje izgledati nevjerovatno duge. Pored toga, taj visoki pojas pomaže vam i da “izravnate” stomak.

Ukrašene


Privlačne šljokice u vidu trake omogućiće vam da farmerice nosite u situacijama u kojima ih obično ne biste nosile te će vašem stajlingu dodati dozu glamura. Bijela košulja, štikle i spremne ste za izlazak.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info