4 stvari koje nikada ne trebate tajiti vašem partneru

0

Ponekad, tajne u vezi mogu biti zabavne (rođendanska zabava iznenađenja ili putovanje). Međutim, određene stvari koje se taje mogu prouzrokovati dugotrajnu štetu.

U sljedeće četiri oblasti, iskrenost je jedina politka.

Vaši snovi


Ponekad potezanje određenih tema može biti teško (djeca, želja za promjenom mjesta stanovanja, želja za promjenom karijere i slično). Međutim, jedini način da biste potencijalno i ostvarili većinu svojih snova jeste da ih podijelite sa partnerom (bar onih koji su usko povezani sa vašim zajedničkim životom). Nemojte ćutati o svojim snovima samo zato što mislite da partner neće biti na istoj talasnoj dužini. Prezentujte ih partneru i vidite šta će se desiti.

Vaša finansijska situacija


Nemojte nikada praviti velike (ili bilo kakve druge) investicije, a da se prije toga ne posavjetujete sa partnerom. Kada je riječ o novcu, tada ne bi trebalo biti nikakvih tajni.

Glavni problemi


Bez obzira da li je problem na poslu, sa članovima vaše porodice ili zdravlju, uvijek se okrenite vašem partneru. On je tu za vas, u dobru i zlu. Kada trebate da podijelite nešto što vam teško pada, zatražite od partnera da vam da vremena i prostora. On bi uvijek trebao imati razumijevanja za vas. Na kraju, ako s njim ne možete podijeliti najteže probleme, s kim onda možete?

Šta vas uzbuđuje


Budite iskreni oko toga šta očekujete i trebate u spavaćoj sobi – ali nikada kada ste već u njoj! Počnite tako što ćete partneru reći par stvari koje volite. I neka to bude u neko “ležerno” vrijeme (dok gledate TV, recimo). On će imati dovoljno vremena da razmisli i da uzme u obzir vaše želje. Prilično veliki broj žena ne dobija ono što želi, ali se pretvaraju da su zadovoljne. Vjerujte, zaista nije vrijedno.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info