Farmerice: 6 modela koji nikada ne izlaze iz mode!

0

Trendovi uvijek dolaze i prolaze, ali kada je riječ o farmericama, sa sledećih šest modela nikada ne možete pogriješiti: uvijek su bile, a i ostaće, veoma moderne, poželjne i popularne.

Dužina do članaka


Model koji je krajnje laskav i koji vam pomaže da vizuelno izdužite noge. Pored toga, ovaj model odlično se slaže sa baš svim vrstama cipela.

Farmerice sa manjim džepovima


Ako želite da vaša pozadina izgleda odlično (a ko ne želi?), birajte farmerice sa jednostavnim, klasičnim džepovima. Vjerujte nam, u vašem je najboljem interesu da izbjegavate nezgrapne ili složene džepove koji će privlačiti pažnju iz svih pogrešnih razloga.

Ležerniji model


Osim što su veoma udobne, ovaj model farmerica vašem stajlingu daje neobaveznu notu koja je veoma dobrodošla tokom vikenda i večernjih izlazaka.

Model sa srednje visokim i visokim strukom


Ovakvi modeli veoma su privlačni te daju vašem stajlingu notu sofisticiranosti. Između ostalog, vaše noge će izgledati mnogo duže nego što jesu.

Suptilno iscijepani model


Dok pretjerano iscijepane farmerice imaju tendenciju da izgledaju previše izvještačeno i “usiljeno”, modeli koji su suptilno i blago iscijepani na svega par mjesta mnogo su privlačniji, popularniji i više su cool.

Tamne farmerice


Opcija koja je zaista svestrana i koju možete nositi čak i na posao, ali i u večernje izlaske. Upravo zbog toga tamne (teget i crne) farmerice i jesu toliko popularne i to je glavni razlog zbog kojeg će uvijek biti poželjne, ali i moderne.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info