Sezona praznika: 5 frizura koje ćete obožavati

0

Za lijepu i privlačnu frizuru, ove praznične sezone ne morate izdvojiti mnogo vremena. Neka vam sljedećih pet stilova služe kao inspiracija.

Ukoliko imate dužu kosu, za vas je idealna elegantna, opuštena punđa. Dugi uvojci bočnih šiški daće misterioznu i zavodljivu notu cjelokupnom stajlingu. Punđa je stilizovana tako da izgleda razbarušeno, ali istovremeno i veoma graciozno.

 

Frizura srednje dužine koja je zapravo duža verzija klasične bob frizure čiji vrhovi nonšalantno padaju na ramena. Iz skromnog razdjeljka sa strane prostiru se šiške koje padaju preko čela i koje su prebačene u stranu.

 

Kada je riječ o dužoj kosi, u velikom broju slučajeva odličnu frizuru ćete napraviti ako se odlučite za jednostavnost. Razdjeljak na sredini je, u ovom konkretnom slučaju, obavezan, jer iz njega “izlaze” talasi koji se prostiru sa obje strane lica.

 

S pletenicom nikada ne možete pogriješiti. Ovdje je kosa upletena sa obje strane, a pletenice se sastavljaju na potiljku te formiraju isprepletenu punđu. Šiške koje sežu do obrva dodatno ističu oči te ovoj frizuri daju pravi praznični duh.

 

Ukoliko imate kraću kosu, možete isprobati i ovaj stil koji je veoma popularan u poslednje vrijeme. Kosa je stepenasto ošišana i razbarušena te stvara nonšalantni i opušteni stil koji je idealan za dame srcolikog oblika lica.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info